Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Ja én is "elbabráltam" ma egy lemez írással de a harci ideg már elkapott a végére. Havernak kellett írnom valamit de nem volt itthon dvd lemezem. Úgy rémlett van valahol a szekrény alján néhány darab ezer éves újraírható dvd-m azzal meg lehetne próbálkozni hátha még használhatóak. Nagy nehezen meglettek, boldogság van. Már ott gyanús volt, hogy nincs feltüntetve az írási sebesség a borítóján. Berakom a gépbe és mit ad isten? Egyszeres sebességgel írható Packard Bell DVD-RW lemez. Egy óra hosszán át törölte az adatokat majd újabb egy órába telt mire megírta a gép. Egy örökkévalóságnak tűnt komolyan. 2014-ben ilyennel xopni.
-
Krugszvele
senior tag
Egy ilyesmi srác mesélte nekem, hogy 2000-ben valami buliban vagánykodott egy lánynak, hogy tud cd-t írni a lány meg mondta, hogy fúú neki kéne pár zene, hát írja már meg, a srác meg be akart vágódni és mondta, hogy persze, jól van.
Másnap megjelent a lány, nagyjából 150 db mp3-al, hogy ezeket kéne akkor audio cd-re írni a megadott sorrendbenA 2x-es íróval igazi élmény volt azt mondja... Két teljes napja ráment a csajt meg persze sose látta többet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged