- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Érdekes dolgot fedeztem fel. Az új Vodafones 5G-t reklámozó videóban van egy Galaxy Fold is. Gondolom nem véletlenül...
Meg is van 25mpnél: [link] -
Mr.Grincs
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy mire vonatkozik a garancia, ha behal vagy szétnyílik, vagy eltörik a sok nyitogatástól. Simán rá mondhatják, hogy nem szakszerűen használták és úgy elhajtják a tisztelt usert mint a magzatvizet..Meg sem lepődnék. Ahogy az apple, meg a samsung sem vállal garanciát az állítólagos vízálló telefonjaira, ha beázik.
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #26 üzenetére
Bezzeg a Mate X... 🤦🏻♂️
-
7Heads Drago
veterán
Gratula a Samsungnak. Fantasztikus mérnöki vívmány ez. 100 év múlva még lehet is belőle valami.
-
tom_87
tag
Pedig ezt az ipar minden területén így megy (endurance test a neve, vagy durability). Így pár hét alatt lefutnak a tesztek.
Autóipari példák: fékeket, indító motorokat, stb ugyanígy tesztelnek. 200-300 ezer ciklust "beletesznek" a próbapadon. Ott sincs ideje semminek se lehülnie, mégis ez a követelmény.
Valószínűleg lefuttattak (ugyanilyen) tesztgépen kb. 30 ezer ciklust (tippelek) a Samsungnál és azt felszorozták. Szoktak ilyet csinálni, ez a futásból/tapasztalatból/teszteredményekből való, várható meghibásodási időre adott becslés. Vagy bejön vagy nem
.
-
atike
nagyúr
Na igen, nekem is éppen ez az egyik olyan pont, ami nagyon érdekelne - vajon mit fog bírni az a fránya mechanika. Lehet ezt hajtogatós teszttel próbálgatni - de szerintem az nem épp olyan lesz, mint a valós használat. És ezt nagyon nem a nyitás/zárás darabszámára értem.
-
hemaka
nagyúr
Elég steril az a teszt is, szerintem a valóságban jóval kevesebbet bír. A zsebedben bele megy a por meg a szösz meg minden szar, illetve nem mindig pont úgy fogod kinyitni, hogy középen szépen egyszerre nyitod, egy idő után ahogy a kezedbe esik, azt jól van. Bár az a veszély nem fenyeget, hogy nálam tönkre menne egy ilyen.
-
törölt tag
Kiadták ,mert van aki megtudja venni és ha tönkre megy kidobja vesz egy másik mert megteheti,nem az átlag rabszolgának készítik ,hanem aki tudja lopni a pénzt ,ilyen a világ.
-
eclipse19
senior tag
Az megvan, hogy a belső kijelzőt körömmel is meg lehet karcolni?
Már azt el sem merem képzeni, hogy akkor mi van, ha a használat nem steril körülmények között történik, mint a teszt és esetleg némi finom por/homok/szösz kerül a gépezetbe.
Halva született ötlet, csak azért csinálják, hogy legyen valami újdonság, akkor is, ha értelmes dolgot már nem tudnak kitalálni.
Pár év és elmúlik, mint a hajlított TV. -
olbaidhun
őstag
Sok másnak sem lett volna szabad piacra kerülni.. Olyan mértékben tervezett elavulás van, hogy kész csodának látom: nincs pár tucat normális, kimondottan tervezett hibákat szűrő, független cég, ami erős jogi háttérrel az obszolenciára szakosodott volna.
-
joey04
titán
Nem szabadna ilyen állapotban piacra kerülniük...
-
Segal
veterán
De akkor most ne adjak ki addig a telefont amig eletszeru korulmenyek kozt nem sikerul hozni egy megfelelo erteket?
Tehat elkezdenek egy tesztet es a kituzott cel 5 ev, de 2 ev utan beszarik a prototipus es akkor mi van? Kezdjuk elolrol az 5 eves tesztet? Es ha megint beszarik 3 ev mulva akkor ujra? Igy az eletbe nem jelenne meg semmi...AliceWake
-
zolomon17
senior tag
Nem azért, hogy a Samsung-ot védjem - nekem speciel az egész konstrukció nem tetszik - de a nyitogató automata szerintem is elég vadbaromnak tűnik. Nyilván igyekeztek minél többször, minél rövidebb idő alatt kinyitni a gépet, de ez a módszer nem életszerű. A 100 kinyitás/nap a másik oldalról nekem szintén kicsit karcsúnak hangzik, még úgy is, hogy nyitás nélkül is használható a készülék.
-
Hiába a szamszung az szamszung, nem szabad csodát várni tőle...
ÁÁÁ én már lemaradtam a csiklóerőről...
-
Tomkaa
tag
2 dolog
Csiklóerő?
Másik
Ez a kis gépecske mint a félkegyelmű nyitogatja folyamatosan a készüléket és úgy éri el a kvtótát? Mert az azért más megterhelés mint amikor napi 100x kinyitja az ember és eltelnek közte percek órák stb....Nem kezdenek el melegedni a surlóástól alaktrészek stb... -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
CptAdamica #5 üzenetére
Banyek
Bocsi, csUklóerő, ilyen elgépelés a mesében sincs
-
B. Tamas
aktív tag
Hát igen, a csiklónak micsoda ereje van.
-
balat86
csendes tag
Csiklóerő?????!!!! Talán több nyomás kell?
-
Corsa02
őstag
A "csiklóerő" javításra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest