- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Én nem vagyok elkeseredve. Gyári (igaz DEV ST Beta) 7.0 van a Zuk Z2 telómon is. Csak látom a azt a rengeteg különbséget egy bérgyártó és egy gyártó között, amit esetleg más nem. Megnyugtatlak, hogy se az iPhone-t se a Samsungot nem szeretem. Utóbbiról és a Sony-ról tudnék mesélni bőven. A budapesti garanciáztatóban dolgozik a legjobb barátom.
Alternatívát pedig 40-ért tudnék mondani párat, de már minek. Használd az UMI-t egészséggel.
-
Dominó85
addikt
Más az hogy gyorsan bugosan, mint lassabban, de majdnem bugmentesen. Az UMI továbbra is cUMI. Vacak kameraképek, nulla innováció és a flagshipjük is messze nem flagship. És az ár/teljesítmény (price/performance) értékük sem kiváló. Talán kevesebb, de célzottabb marketinget kéne csinálniuk, mint agyatlan, a világhálót telecsináló reklámozást. Olyanok lassan, mint az Elephone. Napi Elephone mellé ma már napi cUMI is jön.
A videót elnézve pedig (ami ugye a tesztfázisban lévő Nougatot mutatja), a kamera rohadt lassan menti a képet, a fókuszálás se valami szélvész, a rendszer pedig egy 99%-ig szűz Google Android 7.0. Wow azzal aztán qrva sok melója lehetett ősz óta a dev(ek)nek... Pff. Mert mondjuk egy MIUI, ZUI, EUI, ZenUI, de még egy Samsung Experience felület elkészítése sem egyszerű. Főleg a belepakolt extra funkciók miatt. Inkább érkezzen egy Update 1-2 hónapos csúszással, de legyen közel bugmentes. Mint hogy kiadják gyorsan, majdhogy nem módosítás nélkül. Ki tudja mennyire bugosan... Egy, a szőrös mellkasát verő Tarzan helyett én megvárom Jane-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Revolut
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest