- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
válasz
nullpoint #49 üzenetére
egy olyan cégnél dolgozom, ahol több száz gépen fut egy (a cég IT-s emberei által) módosított Win10 image.
enek ellenére, meg annak ellenére is hogy GP-ben meg van adva a frissítés "kötelező" ergo nem tilthatod le, max ideig-óráig nyomhatsz neki egy szundit, még így is bármikor van időm elmenteni a munkáimat amikor már látom, hogy nem engedi a rendszer tovább halasztani a frissítéseket.sok összetevős dolog ez persze, de ettől függetlenül amit te csinálsz most csak egy olyan bosszankodás (finoman kifejezve) ami egy user error.
de ha úgy véled nem az, akkor ahogy fentebb írták már nyugodtan magyarázd el, hogy milyen GP/LP szerint van beállítva a géped, hátha megtalálják a hozzáértők a rossz konfigurációt
nem beszélve a tényleges vicc kategóriáról, hogy "munkagépnek" használsz egy warezolt terméket. aminek a büntetőjogi vonatkozását szerintem nem is kell ecsetelnem. -
Dtomka
veterán
válasz
nullpoint #43 üzenetére
Semmi gond és köszönöm a választ.
Megértem ha elveszik meló, pl: tönkremegy az ssd\hdd. De 1 win frissítés miatt vesszen kárba a munka azt manapság kicsit nehéz elhinni. Hiszen időzíthető, kikapcsolható...
Nem mondtam, h hazudsz csak úgy érzem, Te is inkább azok közé tartozol akik divatból fikázzák a w10-et
Sry az őszinteségemért. -
alevan
őstag
A cégnél ahol dolgozom 14 gépet felügyelek. Win10 Pro és Home verziók előtt ülnek nagyrészt a "facsebookozó irodisták". Mióta a gépeken van, a Win10 soha nem frissített magától egy gépet sem. Az 55 éves könyvelő is megtanulta, nem nyomunk a frissítés azonnal gombra.
Továbbá nem tudom, milyen cég nem engedhet meg magának egy Pro linceszt. Pl. gyors guglizással az első találat 24k. Ha ennyit nem engedhetsz meg magadnak, messze rosszul csinálsz valamit.
-
Lacccca87
addikt
válasz
nullpoint #43 üzenetére
Nagyon rosszúl állsz ehhez a témához. Szídsz egy programot amiből egyébként részben a megélhetésed származik, de természetesen sajnálod azt a ~30e Ft ot kiadni érte. Van hogy nem tudod leirni az árát, de ezt frucsállnám. Azt sem értem miért gondolod hogy az irodista alkalmazottak csak FB-t néznek vagy lábat lógatnak, mert ha ez tényleg így lenne akkor kb megállna a világ.
Én nem érzem hogy a torkomon nyomnák le, sőt HOME user szinten boldogan használom, illetve előző munkahelyemen ( 2016 jun előtt) nagyon örültem amikor elkezdték bevezetni a WIN7 helyett, mert nekem egyszerűsítette és gyorsította a munkám. Most meg rohadhatok egy szimpla terminál előtt amin WIN7 fut de kb WIN98 köntösben, a sebességről és a hatékonyságról inkább nem is beszélek.
-
Dtomka
veterán
válasz
nullpoint #39 üzenetére
"Sőt el is készítem amit tervezek, nem egy irodista semmirekellő vagyok akik a fészbúkozáson kívűl semmit nem tudnak csinálni."
Tudom erre sem fogsz reagálni, nem is kell. DE! Hogy kerül ide, hogy ki mit csinál a melóhelyén?
A WIN10 -et kellene szidnod, mert neked nem vált be, nem az embereket, akik irodákban dolgoznak .Még ha a migránsokat hoztad volna fel, akkor megérteném, sőt 1-et is értek, mert azok tényleg ...!
Mind1 én elengedem a témát.ABU! ~ mikor látunk ebből valamit? BF új részében esetleg?
-
Juhaszatti
addikt
A win 10 már jó ideje tökéletesen stabil. Nem frissítget magától még akkor sem ha nincs letiltva, mert folyamatosan emlékeztető ablakokat dobál be, amin akár be is állíthatod hogy mikor frissítsen, vagy simán csak rányomhatsz hogy ne zaklasson vele egy ideig. Persze ha véletlenül rossz válaszra nyom valaki az előfordul.
A legtöbb probléma egyébként a Vistával volt. Olyan gyorsan még nem cseréltünk le operációs rendszert, hiába fizettünk érte. A 7 nagyon jó volt, a 8 teljesen kimaradt, a 10 pedig legalább olyan jó és stabil mint a 7.
-
haxiboy
veterán
válasz
nullpoint #26 üzenetére
Ha valóban LE VAN TILTVA -> jól van konfigurálva, még letiltani sem feltétlenül kell, akkor nem áll neki.
A bányagépek, a programozás, és a windows 10 pro-n futó szervereim biztosan nem számítanak komoly munkának
Ez nem arról szól hogy van akinek jó van akinek nem. Szimplán arról hogy vagy beállítod vagy nem, persze a Home verzió ettől függetlenül a nagyobb verziófrissítéseket fel fogja rakni ha tetszik ha nem, de az meg pont az otthon facebookozó Pistikének való és nem komoly munkára.De ha van kedved, elárulhatod hogy hogyan van letiltva nálad a Windows 10 frissítés, hátha a kevésbé profik tudják a választ
Elég sok tapasztalatom van az összes Windows verzióval a 3.1-től a 10-ig bezárólag, és messze ez a legstabilabb OS az ablakosok közül, nem csak nálam, de az ügyfeleim között is.
-
Dtomka
veterán
"ellenére is nekiáll munka közben frissíteni úgy hogy adott esetben több órás munkát is elkúr, azoknak nincs szerencséjük."
Hogy lehet az, hogy több órás adat elvesződik?
Milyen programokat használsz? A legtöbb programban a mentés, CTRL+S -t nem ismered?"Win95 óta használok windowsokat, mindig volt nyűg az új verziókkal, de soha ennyi baj nem volt mint a win10-zel."
DOS (6.22) szal kezdtem, majd win 3.1 és szépen sorra az összes windowst megismertem.
Szerintem a WIN Vista (win 7 alfa\beta) -val volt a legtöbb probléma.És az összes közül a win 10 a legstabilabb, legalábbis nálam.
-
X Factor
addikt
Tényleg sosem fogom megérteni, h. ti mivel foglalkoztok vagy mi a fenére használjátok ahol a w10 egy fosnak bizonyul.
Vagy szerinted magától értetődő, h. még egy most is valljuk be újdonság, amivel kisérleteznek nem fog menni egy 2009-es OS-n?
A frissÍtés amit Írsz, meg user error... Csak már megint a tudatlanok (képzetlenek) sirása megy, ha meló, akkor van AD, GPO-ból még WSUS nélkül is ragyogóan ütemezhető, szabályozható, ne talán tán tiltható a frissÍtés.
-
haxiboy
veterán
Akkor szóljál szépen a rendszergazdádnak hogy állítsa be normálisan a gépeket.
Érdekes hogy minden alkalommal a "váratlan frissítés" -re hivatkozik mindenki ha a windows 10-ről van szó, pedig egy az egyben manuálisra állítható. Érdekes hogy egyik gépem sem frissül csak úgy magától, pedig mindenhol windows10-et használok. Van olyan gépem amiben több mint 200 nap uptime van.Én teljesen egyetértek a Microsofttal ebben az esetben. A régi operációs rendszereket egyszerűen felesleges karbantartani, maximum a biztonsági frissítésekkel. Na meg hosszú távon a fejlesztők munkája is könnyebb lesz ha átállnak az új megoldásra és nem szivatják magukat azzal hogy a régebbi operációs rendszereken is szeretnék futtatni a kódjukat.
2020-ig van kiterjesztett támogatás a Windows 7-nél, 2014 óta nem lehet kapni sem még előtelepítve sem, sőt 16 óta a 8.1-et sem...
-
Silεncε
őstag
Érdekes, napi szinten használok Win 10-et munkában és otthon is egyaránt, soha semmi problémám nem volt vele (talán egy-két apróságot leszámítva), de valószínűleg nekem az MS más branchről küldi a frissítéseket
Ha kényszerítenének, se mennék vissza a 7-esre (de még a 8.1re se), elég volt az a pár év, amit használtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- EAFC 25
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nintendo 3DS és DS topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest