- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
nullpoint #43 üzenetére
Semmi gond és köszönöm a választ.
Megértem ha elveszik meló, pl: tönkremegy az ssd\hdd. De 1 win frissítés miatt vesszen kárba a munka azt manapság kicsit nehéz elhinni. Hiszen időzíthető, kikapcsolható...
Nem mondtam, h hazudsz csak úgy érzem, Te is inkább azok közé tartozol akik divatból fikázzák a w10-et
Sry az őszinteségemért. -
Dtomka
veterán
válasz
nullpoint #39 üzenetére
"Sőt el is készítem amit tervezek, nem egy irodista semmirekellő vagyok akik a fészbúkozáson kívűl semmit nem tudnak csinálni."
Tudom erre sem fogsz reagálni, nem is kell. DE! Hogy kerül ide, hogy ki mit csinál a melóhelyén?
A WIN10 -et kellene szidnod, mert neked nem vált be, nem az embereket, akik irodákban dolgoznak .Még ha a migránsokat hoztad volna fel, akkor megérteném, sőt 1-et is értek, mert azok tényleg ...!
Mind1 én elengedem a témát.ABU! ~ mikor látunk ebből valamit? BF új részében esetleg?
-
Dtomka
veterán
"ellenére is nekiáll munka közben frissíteni úgy hogy adott esetben több órás munkát is elkúr, azoknak nincs szerencséjük."
Hogy lehet az, hogy több órás adat elvesződik?
Milyen programokat használsz? A legtöbb programban a mentés, CTRL+S -t nem ismered?"Win95 óta használok windowsokat, mindig volt nyűg az új verziókkal, de soha ennyi baj nem volt mint a win10-zel."
DOS (6.22) szal kezdtem, majd win 3.1 és szépen sorra az összes windowst megismertem.
Szerintem a WIN Vista (win 7 alfa\beta) -val volt a legtöbb probléma.És az összes közül a win 10 a legstabilabb, legalábbis nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest