- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mobil flották
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
nullpoint #43 üzenetére
Nagyon rosszúl állsz ehhez a témához. Szídsz egy programot amiből egyébként részben a megélhetésed származik, de természetesen sajnálod azt a ~30e Ft ot kiadni érte. Van hogy nem tudod leirni az árát, de ezt frucsállnám. Azt sem értem miért gondolod hogy az irodista alkalmazottak csak FB-t néznek vagy lábat lógatnak, mert ha ez tényleg így lenne akkor kb megállna a világ.
Én nem érzem hogy a torkomon nyomnák le, sőt HOME user szinten boldogan használom, illetve előző munkahelyemen ( 2016 jun előtt) nagyon örültem amikor elkezdték bevezetni a WIN7 helyett, mert nekem egyszerűsítette és gyorsította a munkám. Most meg rohadhatok egy szimpla terminál előtt amin WIN7 fut de kb WIN98 köntösben, a sebességről és a hatékonyságról inkább nem is beszélek.
-
Lacccca87
addikt
válasz
#45185024 #16 üzenetére
SM6 ot és felette még a RX4XX szeria is támogatja, nem kell ahhoz Vega. NV oldalról már problémásabb mert részben támogatják a 10xx meg a 9xx kártyák.
Én örülök, hasonló lépést már korábban meg kellett volna tennie az MS-nek. Szerintem túl engedékeny volt a DX12 követelmény rendszerének kialakításával. 1 szint kellett volna de abban mindent támogatni kell kivétel nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest