- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
besk23
tag
válasz
kolosanyi #103 üzenetére
Külsős progiba két mód van másolni:
1. iTunes megnyit, rányomsz az eszözre és az App fülnél kiválasztod a progit, aminek a saját területére másolni akarsz (pl.: egy videólejátszó) és itt a hozzáadás gombal kitallózod a fájlt (pl. egy .avi film), ami egyből megjelenik az eszközön, nem kell szinkronizálni.
2. Elindítod a progit (pl. pendrive progi, filmlejátszó stb.), bekapcsolod, a WiFi sync-et. Az eszköz kijelzőjén megjelenik, hogy milyen IP-t írjál be a böngésződbe. Ha beírtad utána a progin belül csinálhatsz mappákat, másolgathatsz gépről, törölhetsz, áthelyezhetsz stb.
Ha pl. egy videólejátszóba bemásolsz egy fájlt amit mégis más progival akarsz megnyitni, akkor mindig van olyan opció, hogy "Open in..." és akkor kiválaszthatod, azt a progit ami kezeli és átdob oda. Így működnek a "pendrive" progik: felmásolsz képeket, vidiket, zenéket stb. a progiba és utána kiválasztod, hogy mivel akarod megnyitni.
-
besk23
tag
válasz
hackeeeee #96 üzenetére
Attól függ, hogy milyen progit használ. Ha pl. olyan lejátszót, amiben van bőngészős/FTP-s másolás, akkor szerintem meg tudja oldani, elég egyértelműen le van írva lépésről-lépésre. De van sok "pendrive" progi ami kifejezzeten arra van, hogy beömlesztesz mindent mappákba, aztán azzal a progival nyitod meg ami kezeli.
A tökéletes megoldás, nyilván az lenne, ha lenne iTunes, meg lenne mappás, másolgatós, rádugós egyszerre és akkor választhat az illető, de sajnos nem így van.
Pl mikor Desire-öm volt, akkor hiányoltam egy "iTunes"-t, mert én azt szoktam meg, hogy szépen rendezgetem a zenéim, könyveim stb.
Nem azzal van a baj, hogy valakinek nem tetszik az iTunes, elhiszem, hogy sok embernek nem jön be. Azzal van a baj mikor már be akarják dumálni nekem, hogy én vagyok a hülye, mert nekem tetszik úgy ahogy van. Meg megmondják, hogy nekem igenis ne tetszen a böngészős másolás. Komolyan nem értem
-
besk23
tag
Az USB vinyót ne keverd ide mert oda az ember esetenként jó pár gigát másolgat. Ott nyilván nem kényelmesebb, de telón nem értem, hogy mi a probléma vele? Kifejthetnéd, hogy neked miér nem jó móka? Tényleg kíváncsi vagyok. Gyorsaság: egy 500MB-os sorozat 1,5 perc.
1. Elindítod a telón a progit.
2. Beírod böngészőbe az IP-t.
3. Rendezgeted a mappákat, másolhatsz, törölhetsz stb.Azért kapok agybajt, mert jönnek az okosok és azt mondják, hogy csak iTunes van és meg akarják nekem mondani, hogy nem jó a böngészős/FTP-s másolás.
Volt HTC-m mégse szaladok másik topikba, hogy miaz, hogy, ha rádugod a telót gépre látsz 30 mappát aminek fele rendszermappa és akkor kezdhetsz másolgatni. Felfogom ép ésszel, hogy valakinek az jön be valakinek meg ez.
-
besk23
tag
Aki azt mondja, hogy CSAK iTunes-on keresztül lehet másolni az miért téveszti meg azokat, akiket mondjuk ez elrettentene a vásárlástól? Használtatok valaha iPad-et? Honnan veszitek, hogy csak iTunes-on keresztül lehet? Akkor én, hogy másolok pl. filmeket böngészőből vagy finderből? Egyáltalán minek fikázza az az iTunes-os másolást, aki azt se tudja, hogy milyen lehetőségek adottak? Idejön és benyögi, hogy rablánc meg iTunes fogalom nélkül? Ezek csak költői kérdések...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged