- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
A marketing, a marketing...
Hidd el, egyik se jo ra igazan. Vagy inkabb ugy fogalmaznek, hogy kb. egyforman "jok". Ugyanazon szoftverek vannak kb. mindegyikre. Az iPad is ugyanugy hasznalhato, max. a regi beidegzodeseket kell elfelejteni. De hakomolyan akar az ember dolgozni veluk, akkor tenyleg egyik se jo...
-
Ragnar95
félisten
Office feladatokra az iWork a legjobb, tudsz vele Office formátumba is menteni és meg is nyitja az Office fájlokat.
Pendrive-ról gép nélkül sajnos sehogy sem tudod az iPadre varázsolni a dokumentumokat, mivel nincs rajta USB port.
De a tableteket nem munkára, hanem tartalomfogyasztásra találták ki, így én nem ajánlom,h a munkára használt notebookot tabletre cseréld, bár hordozhatóság és üzemidő szempontjából sokkal jobbak a tabletek. Ha ez a 2 nagyon fontos számodra és teljes értékű gépet szeretnél, akkor a MacBook Air lehet a tökéletes választás, bár nem egy olcsó darab, max ha használtan veszed.
Taklberrry: nem, az iPaddel nem lehet telefonálni, a 3G-s modellben is csak netezésre használható a SIM kártya. Azt meg csak halkan jegyezném meg,h elég röhejes egy tablettel telefonálni még fülhallgatóval is a méretéből adódóan...Ennyi erővel egy notebookot is a füledhez tarthatnál -
erdoke
titán
"Ki szeretném váltani a laptopomat irodai alkalmazások terén tabletre, de nincs megfelelő jelenleg?"
Nincs. A jelenlegi tabletek nem igazán munkára valók, különösen ami az Office dokumentumok szerkesztését illeti. Sok mindenben ki tudják váltani a laptopot, de ebben nem igazán.
-
alba-regia
aktív tag
Volt több Androidos táblagépem, köztük Transformer Prime is. Az utóbbit részben munkára akartam használni, és nem 1-2 hónapra vettem. Ennek ellenére 1,5 hónap után eladtam, és vettem egy iPAD 2-t, amivel teljesen meg vagyok elégedve.
Más a két rendszer, ha akarod, leírom a tapasztalatokat. A helyedben az iPAD 3-at venném.
-
erdoke
titán
Sokak szerint az iOS átgondoltabb és egyszerűbb, mint az Android, emellett simábban is fut. Ami nagy különbség, az a direkt tabletre kódolt alkalmazások száma és minősége, pl. Office alkalmazásokból sokkal több van iPadre. Ettől függetlenül munkára mindegyik csak korlátozottan alkalmas, és biztos vagyok benne, hogy a MS Office verziója, amit iPadre (is) fejlesztenek, lényegesen többet fog tudni, ill. megbízhatóbban fog működni, mint a jelenlegi megoldások.
Hardveresen az iPad 3. generációja szerintem erősebb, mint a Galaxy Tab, és ez a kijelző jelenleg mindent ver.
Egyébként Edigitalban most 140e az új iPad, és Cetelem hitelkártyával még 10 % le is jön belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest