- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soni84
tag
Itt Sheratan-nal akkor nagyon ellőttünk egymás mellett. Én úgy értelmeztem a postját, hogy 16:9-re érti a DSLR-t az Ipaddal kapcsolatban. Ezért linkeltem be neki a 4:3 és 3:2-es wikipedia linket, hogy egyik sem az. A "minden kamera"-t pedig nyilván nem kell szó szerint venni, de a többség smartphoneokkal meg p&s-ekkel lő. Csak meg kell nézni a facebook-on lőtt képek minőségét
Ezzel szemben minden kompaktban van 16:9, amire rávilágítottam volna az az, hogy a többsége az átlagfelhasználóknak nem fog belemászni a menübe és állítgatni a felbontást. Alapnak pedig a 4:3 van beállítva.
Na mindegy, ez már tényleg offtopic, erről elég ennyi.szerk: a "minden kompakt" -ot se vedd szó szerint
-
madgie
titán
A 4/3 gépek is DSLR-ek, mégis 4:3 képarányban lőnek. Hülyeség eleve kategorikusan kijelenteni, hogy csak X : Y képarány az über, mert ZW eszközök csak azt használják.
Kies: egyszer raktam fel még régebben, komplett Win újratelepítés lett a vége. Az iTunes is borzalom, de a Kies egy nagy rakás sz*r.
K0vasz: és mégis mit rakjanak bele? Részecskegyorsítót?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest