- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Nem stimmel a példa. Az iPad-et időnként a mellkasomon használom (hanyatt fekve), simán látni a kijelző korlátait, a filmeket meg 50" HD Ready plazmán nézem bő három méterről, ott időnként csak a PWM noise-t látom, a pixeleket magát nem. Igenis jó dolog a nagyobb felbontás ebben az esetben, mint ahogy mobilnál is rossz ránézni a 3G(s) kijelzőjére az iPhone 4(s) után (csak hogy apple példával jöjjek... de mondhatnám az olcsó ZTE Blade-et is, sokkal simább képe volt, mikor a 3G-ről arra váltottam)
-
madgie
titán
válasz
#16820480 #158 üzenetére
Tabletban még egyes iPad, telefonban már rég android(de az oly' mindegy, azzal tényleg szinte csak telefonálok)
Tabletet nem is tudnék mást elképzelni, egyszerűen kiszorította nálunk a notit is. Persze egy erős asztali van mellé, a fotós dolgaimhoz szükség van rá. Kreatív, önszórakoztató dolgokat viszont sokszor iPad-en csinálok, zenék a slideshow-k alá (GarageBand), újabban maga a slideshow is (iMovie), egyszerűen felhasználóbarátabb, egyszerűbb, mint akár PC-n.
-
madgie
titán
válasz
bongeszo #155 üzenetére
Szerintem nagyon is elmerült, csak a fórumban olyanok (is) szokták verni az asztalt az iTunes ellen, akik csak sebtiben töltenek le valami torrent-remixet, ami két hallgatás után a kukában landol. Az ilyen srácok nem szeretnek szinkronizálni, katalogizálni, Total Commander + F5 a tuti Mass Storage-re ( hogy újabban az iOS OTA szinkronizál? Ki bánja?
)
Egyébként én se szeretem az iTunes-t, valahogy nem tudom megszokni a dolgot. Pedig volt már pár almás cuccom...
-
madgie
titán
A 4/3 gépek is DSLR-ek, mégis 4:3 képarányban lőnek. Hülyeség eleve kategorikusan kijelenteni, hogy csak X : Y képarány az über, mert ZW eszközök csak azt használják.
Kies: egyszer raktam fel még régebben, komplett Win újratelepítés lett a vége. Az iTunes is borzalom, de a Kies egy nagy rakás sz*r.
K0vasz: és mégis mit rakjanak bele? Részecskegyorsítót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Napelem
- Xbox Classic / Xbox 360
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged