- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolik
senior tag
válasz
kakuk.tamas #51 üzenetére
Nem figyelsz! Arról szól a dolog ha a telefon megadja magát valamiért. Akkor hogy aktiválsz új sim-et a régi számoddal pl szombat este? Honnan kapsz QR kódot? Az a baromság hogy a saját oldaladról nézed a dolgot, biztos vagyok benne hogy lesz ebből még hiszti.
-
vicze
félisten
válasz
kakuk.tamas #37 üzenetére
Én csak azt tudom mondani, ami a T honlapon, van ahol azt írják kell az alkalmazás.
Te magad aktiváltad készüléken, vagy az üzletben csinálták meg neked, sima lakossági? -
vicze
félisten
válasz
kakuk.tamas #28 üzenetére
Van pár előfeltétele a "csak egy QR kód beolvasás"-nak, nem is kevés.
Neten kell legyél, meg Telekom alkalmazás telepítve kell legyen, meg be kell jelentkezve legyél az profilodba.
Utána már csak egy QR-kód leolvasás.Készülék cserekor, ugye a áll a QR kód beolvasás, ugye csak előbb ki kell kapcsolni az előző eSIM-et és beaktiválni az újat, tehát nem csak pik kap úton leszel.
QR kód az eSIM azonosítóját tartalmazza és alkalmazás az általam fentebb leírt mutatványt(számodhoz rendeli a SIM azonosítót) csinálja meg úgy, hogy ne tudd elgépelni az azonosítót. Sok szerencsét majd mindenkinek nem elhagyni a QR kódot.Korábban azt szerettem volna levezetni, hogy nem nem kaphatsz több SIM-et ugyanazzal az azonosítóval.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában konkrétan két kártya vándorolhat a készülékházba, míg errefelé a nanoSIM tálca mellett egy beépített eSIM egység is akad. Odébb lehet még a támogatása.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elfelejtettem a film címét
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest