- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
"A nettó veszteség 141 millió dollárra rúgott."
"Az NVIDIA az aktuális negyedévben 193 millió dollárt költött a meghibásodott termékek cseréjére,"Köze nincs a ferminek a veszteséges negyedévhez...
Oliverda ne viccelj már kérlek. A 8800GTX,GTS és a GTS250 nincs a 4850-el egy szinten szerinted?
-
Oliverda
titán
"Nem mellesleg az NV volt az a cég, aki lerakta a 8800-as sorozatot 3 éve. Az a kártya még ma is 4850-es szint."
Nézz meg pár tesztet ezzel kapcsolatban mert ez így meglehetősen sántít. Esetleg ha SLI-re gondoltál akkor az itt-ott már valóban 4850 szint de az újabb (~1év) játékoknál már ez sem igaz annyira.
Amúgy a számok magukért beszélnek. A cég saját maga által kiadott hivatalos jelentés mutatja a veszteséget és nem itt pattant ki valakinek a tollából.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A GTX 460 nem veszteséges. A GF100 a problémás lapka. Másrészt a BFG kiemelt partner volt, míg a Zotac nem. A kiemelt partnereknek kötelező nagy mennyiségben rendelni. Harmadrészt a Zotac a PC Partner tulajdona, így kvázi házon belül gyártat, a BFG mögött nem állt senki. A Sapphire is a PC partner tulajdona, de nincs sok közük a Zotachoz.
Eléggé egyértelmű, hogy a fermi eddig nem hozott sok pénzt, sőt. Ha a BFG csődje, és a veszteséges negyedév után sem fogadod el a tényeket, akkor azzal tényleg nem lehet mit kezdeni. Ettől függetlenül én vagyok az, aki fikázza a szegény fermit, mert ez a rendszer akkor is üzleti siker mi?
Ha te mondod.
-
vzsryl
nagyúr
Én egyszer vettem ATI-t, és nem is gondoltam arra, hogy van egy 8800-as szintű ATI-m. Egyszerűen csak megvettem, mert az árához képest az volt akkor a legerősebb (új kellett és a GTS250 5k-val drágább volt). Nem hiszem, hogy túl sokan lettek volna olyanok, akik azért végigmentek a HD2900XT-->HD3870-->HD4850-es szinten, hogy végre beérjék a 8800-at. Én legalábbis nem láttam ilyenre példát.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az NV szerintem nincs olyan rossz helyzetben. Látható, hogy a fontos üzletágak növekednek. Azt kellene elérni, hogy a Tegra még ennél is gyorsabban növekedjen. Gyakorlatilag a gondot most ez jelenti, amit fokozatosan veszítenek el a PC-s piacon, azt jelenleg a Tegra nem tudja pótolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS topic
- Autós topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest