- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokan rimánkodtak az árak miatt, körülnéztem egy kicsit €uróországban, mi mennyi:
Ergo pont a kettő közé árazták, ami kb megfelel a teljesítményének.
Reméljük még az év vége előtt jönnek a középkat. modellek 100€ körül, és akkor mindenki örülhet
-
A HD 4890-ről 275GTX-re való váltást nem egészen értem... Physx-ezel? Mert máshol nemigazán van előnye, főleg nem annyi, h sikítva kéne a boltba rohanni
(igaz, én konzervatívabb vagyok fejlesztés terén, kb megmaradtam volna a legelső 4850-nél, utána már csak a DX11 második eresztéséből válogattam volna egy kisebb GT300-at vagy HD6**-et)
#122 egy esélyünk van (ha az NV feladná a diszkrét VGA bizniszt), hogy az intel Larrabee-je jól sikerül. Akkor megint kapna az ATI egy tőkeerős konkurrenst, és maradna a tempós fejlődés. Csődbe nem fog azért menni, attól ne féljünk, a tegra és az ION nagyon tuti kis platformok, szivesen látnám az elsőt a mobilomban.
-
válasz
Plazmacucci #53 üzenetére
ugyanezen az oldalon írják, hogy a HD 5870 már előrendelhető. Mire a GT300 valóban a boltok polcaira kerül, a fejleszteni kívánó játékosok zöme már ellátta magát a HD5k sorozat zsebükhöz passzoló darabjaival.
Ja, és kérdés, milyen árban/verziókban jön ki majd a GT300? mert ha úgy, mint anno a G80, egyedül a csúcskártya 700$-ért, vagy az első GT200 5-600ért akkor felejtős... Az átlag gamernek simán elég lesz egy HD 5850 v 5700.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest