- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dragon3000 #142 üzenetére
De ha felesleges, és mégis megveszi, az nem jó neki, attól, hogy ő azt hiszi, hogy igen.
(#141) Kopi31415: neked is ugyanazt tudom mondani, mint b.-nak. Kezdünk nagyon elmenni egymás csesztetése felé, úh. hagyjuk. Nem azért van a fórum.
Am megattól, hogy van egy elképzelésem, és azt itt kitargyaljuk, miért lennék hülye? Annyira nem értem az ilyen embereket. Ha nem ugyanazt gondolom, mint te, akkor megy a csesztetés. Érdekes, mással úgy is meg tudjuk beszélni a különböző véleményeinket, hogy ninvs benne személyeskedés. Pont ebben a hozzászólásban is olyat mondok az elején, ami ellentétes azzal, amire válaszoltam. Nem számít, kinek van igaza. Ő is elmondta a véleményét, meg én is. Nem sértettük meg egymást. De veled meg b.-al ilyet nem lehet.
-
törölt tag
válasz
Dragon3000 #139 üzenetére
Tudod, én hosszabb távon gondolkodok. Persze, akinek nem számít a pénz, az vegyen csucskártyát drágán. De milyen jo lenne, ha picit később jóval olcsóbban vehetnéd meg, nem?
-
törölt tag
válasz
Dragon3000 #107 üzenetére
Nem feltétlenül veszítené el. Csak ő tudja, hogy mire gondolt, de esélyesebb, hogy a monopol helyzet miatti szankciókra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Synology NAS
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ubiquiti hálózati eszközök
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest