- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Először is tök jó hogy nekem meg nekünk tulajdonítasz sok dolgot, részemről speciel keveset szólok hozzá az amd vs nvidia és hasonló jellegű forrongó topicokhoz, de sebaj. Biztos az én hibám
"amire Ti egyből ugrottatok, jó sok kitiltásom is összejött, és miért?"
Várhatóan az angyali stílusodnak köszönhetően. Számtalanszor keveredtem már vitába Abuval az elmúlt 13 évnyi ph-zásom során, de valahogy még sosem küldtek kispadra. Lehet csak képes vagyok megfelelő stílusban beszélni egy közösségi felületen. Ez van, jellemhibámgbors: következtetni lehet, de mint írtad is, a végén úgyis az van hogy hol gyorsabb, hol lassabb. Illetve ahogy írtad meg fentebb szerintem én is írtam, az hogy gyorsabb mint a 980 SLI változó kijelentés, elvégre a 980 általában messze nem 2x 980 erő, hanem attól függően hogy mennyire jól sikerült az sli-sítés, akár 1,5x-est is jelenthet, amit nem nehéz behozni
"Tehát: ha azt mondom, hogy az 1080 gyorsabb, mint a 980SLI, az véleményes. Ha azt mondom, hogy az 1080 jobb, mint a 980SLI, azt szó nélkül aláírom."
Igen, ezzel én is egyetértek...schawo: hát ott lehetett is mert kifért a power budgetből. A sima 1080-nak mindenképp erős limite az egy darab tápcsati, de szerencsére mások tesznek rá még.
-
VTom
veterán
Én teljesítményben és árban is arra tippelek, hogy 1070<980Ti<1080.
A Ti marad a készlet erejéig, vágott áron, a 1070 meg szép lassan utoléri teljesítményben a drivertámogatással.A Furynál nagyok voltak az elvárások, hbm, meg minden, aztán került rá 4GB? Pont oda nem elég, ahova szánták.. Sajnos ennél mindent elrontott az AMD amit lehetett, pedig mi jól jártunk volna már csak az árak miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest