- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanye
senior tag
Linusnak tetszett. Nem muszáj hinni neki persze, de szerintem ért annyira hozzá, hogy szerinte G-Sync-kel észrevehetően folyamatosabb a kép, akkor az valóban úgy is van.
-
én viszont a moziban nem szeretem a 3d-t, tv-n eszembe sem jutna nézni, a 3D vision viszont tetszett. erre varrj gombot
@LordX: nem igazán. feleannyiért megvettem volna, viszont a teljes árért nem. sokak meg igen - nyilván az nVidia ezen az áron várta a legnagyobb profitot.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Félreértettem. Nem volt egyértelmű számomra.
A 3D Visiont többször kipróbáltam. Mindig nagyon tetszett. Gondolkodok is egy sztereó 3D-s monitorban folyamatosan, csak még kivárok, hogy hátha olcsóbb lesz.Igazából ezeknek a technológiáknak egy baja van. Nem lehet őket eladni a marketingben. Nagyon kevesen tudják, hogy mi az a V-Sync és hogy ettől most neki jobb lesz-e, a G-Sync-re meg aztán csak pislogás lesz. Ugye a piac 90%-a be sem néz a játékok options menüjébe, amit sajnos a gyártók is megerősítettek. Végigjátsszák a game-et 1024x768-ban egy 16:9-es kijelzőn.
A sztereó 3D marha jó technika. De nem lehet megmutatni videón keresztül, hogy mit tud. Ugyanez van a G-Synccel és például ugyanez lesz az AMD TrueAudiójával. Egy marketingvideóban nem lehet valós körülmények között bemutatni az előnyöket, az átlagos réteg a technóblablát meg nem érti, vagy rosszabb esetben azt mondják, hogy ez biztos csak marketing ... engem aztán nem szedtek rá.
Ahogy a sztereó 3D-nek, úgy ennek is lesz egy olyan potenciális vásárlóbázisa, akik célzottan ezt szeretnék. Ugyanez lesz a TrueAudióval. Bár annak annyi előnye azért lesz, hogy az is megveszi, aki nem tud róla, de amúgy ez a technológia sem tudna önerőből egy szűk réteg igényéből kitörni.
Ezért egyébként senki sem hibás, csak a vásárlóközeg csúnyán felhígult. És a jövőben még tovább hígul, mert jön az a réteg, amely nem a paraméterek alapján vesz monitort, egyszerűen ha rá van írva, hogy Samsung, akkor az jó. És sajnos ők a többség.
Rengeteg kiváló ötlesz lesz majd a jövőben is, de úgy gondolom, hogy a mai viszonyok mellett csak az a technológia lehet sikeres, ami úgymond automatikusan terjed, tehát akkor is megveszed, ha nem tudsz róla, hogy ott van az adott termékben. És ez egyébként végtelenül szomorú dolog, mert nagyon sok innováció fog ezzel feledésbe merülni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem tudom. Akik kint voltak azoknak tetszett. Többet ennél nem tudok mondani. Elméleti alapoknak van értelme, így el tudom hinni, hogy működik 40-50 fps körüli sebesség mellett. A többire egyelőre nem tudok írni semmit. Videót láttam, amin nem láttam semmit, de ott fix a kamera rögzítési sebessége, így pont a lényeg nem jön át vele.
Egyelőre várunk, de az elmélet szerintem biztató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Androidos fejegységek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SONY LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest