- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
parandroid #77 üzenetére
fekete alkoholos filccel próbálkoztam, de az annyit ért, mint halottnak a csók... szigszalaggal nem akartam elcsunyítani (ha fekete lenne a hangfal, nem csinálnék belőle ügyet, de így... :S) de elképzelhető, hogy szép kis köralakú darabbal elintézem...
-
mephi666
nagyúr
hát nem idén volt már, hanem vagy 3-4éve, de akkor is számoltuk, hogy a led+3elem+gyújtó megérte annyiért nagyon... és több értelme volt a gyújtóba kékledet rakni, mint most pl számítógépházat telepakolni vele...
majdnem elsírtam magam, amikor a 2.0-s fadobozos (szerintem igényes küllemű) genius hangfalpáram bekapcsolást jelző ledje is kék... ott van az asztalon és ha nem teszek elé egy dvd-s gurigát, iszonyúan zavarja a szemem... azt meg ne is mondjam, hogy szó szerint világít tőle a guriga... de már elviselhetően...
-
mephi666
nagyúr
azért tehettek volna bele még egy kékledet, csak úgy a parasztvakítás kedvéért...
anno nagyon "szerettük", ha a kocsmában 6-8sör után valaki belevilágított a kékledes gyújtóval másnak a szemébe... mellékesen falun laktam... az volt ám a "parasztvakító 150ft-os öngyújtó"...
-
mephi666
nagyúr
jah, összefoghatnának és csinálhatnának olyan kulcstartót, amiben egyik oldalt piros, másik oldalt zöld a gpu
poén lenne... aztán a központjaik előtt ilyen bazárosok árulhatnák... meg céllövöldében lehetne lőni ilyen kulcstartót... ugyanúgy 1pálcás lehetne, mint a kakasos nyalóka
-
mephi666
nagyúr
hát olyanokat én is szívesen fogadnék
#16: csak tájékozódtam
általában ritka az, ha meggondolatlanul vásárolok... utána szoktam járni mindig a kinézett terméknek... itt is megnéztem, hogy mi a helyzet és legalább egy jót mosolyogtam... a marketingesek akkor érték volna el a céljukat, ha veszek is egy ilyet... de az nem fog bekövetkezni...
(rühellem a másnapot :S)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged