Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
Én nem is tudom, hogy meg merném venni ha pont ez tetszene... (annak ellenére, hogy régebben nagyon sok Lg készülékem volt)
Mindenesetre én nem vagyok ellene annak, hogy észhez térjenek!!!
Őszintén sztem ne maradjon ez a formaterv... mivel a frissítésekkel még azért hadilábon állnak és kell bizonyítaniuk, azért csak erőltessék meg magukat a designereik is... -
xZer0kidx
senior tag
tényleg ezt is mondták...
ez az én értelmezésemben kb ennyit jelentett:
volt kb 30 emberük a frissítésekre... gondolom ezek megmaradtak és ők végzik a jelenlegi modellek frissítését de ha azt mondták ,hogy jobban nekifekszenek felvehettek volna még embereket és már lenne lehetőség a kicsit régebbi modellek frissítésére is...
jah a mostaniakat elég "jól" ellátják erre csak azt tudom mondani ,hogy good luck!ha hasonlatot vonunk a Sony-val ők is jobban nekifeküdtek a frissítéseknek és ahogy látszik ők kicsit komolyabban is vették...
(#27) tresh: most ,hogy mondod én is szívesen megosztanám, hogy éppen mit melegítek
(term. a mikróval)
-
xZer0kidx
senior tag
Valóban érdekes, hogy "máris" jön egy erősebb de még is hasonlónak mondható csúcs teló...
Ha gonosz lennék mondhatnám azt is, hogy az LG így oldja meg a szoftver frissítést (készítenek egy új telót)...(#16) Integra: (OFF) én a Note megvételével nem lettem idegbeteg ,igaz nem a magokra meg stb mentem hanem a méretes kijelzőre...
-
xZer0kidx
senior tag
hmm a 4x mellé miért kell ez a modell... oké, hogy jóval erősebb de sztem még korai...
de az tetszett, hogy "óriásmobillal"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Négymagos Snapdragon S4 processzorral és 4,7 hüvelykes True HD IPS megjelenítővel szerelt mobilon dolgozik az LG.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Prohardver app (nem hivatalos)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest