Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Namost,úgy irják,h Koreában,már a jövő hónapban elindul,a forgalmazása Ics-el,de később az év végéig világszerte kapható lesz,ebből gondolom,h addigra már elkészitik rá a JB-t...szeptemberre még nemsok gyártó fogja kiadni a telefonjaira a JB-t,gondolom az LG is még inkább a biztosabb,általuk elég jól sikerült ICS-t választották..
-
ntomka
nagyúr
Szebb lesz attól.
-
bigkrisz96
tag
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!
-
jooker82
nagyúr
Ha ez nem prototipus,akkor 6 mm-nél nemigen lesz több...
Amúgy itt is vannak infók róla...[link]
-
siletto
tag
Hát ez nemigaz, ez a vásárlói társadalom.
Végre örültem, hogy szeptember elején megvehetem a 4X-et, hogy lesz egy csúcstelefonom, erre meg kiadnak egy másikat, pedíg a 4x is max 2 hónapos.
bakker.................
ez van, a legjobb, ha mindíg a következőre tartogatod, és sose veszel semmit -
-
ntomka
nagyúr
Kiadják ICS-sel, nagy nehezen megszülik rá a JB-t, aztán a következő Androidot el is lehet felejteni.
Aki jót akar magának nem vesz LG telót.
(#25) xZer0kidx: Nincs, mert mindenki az új telókon dolgozik.
-
törölt tag
Még mindig szép a logo-juk....tankhajón....
-
notebol kipattant az lgnek az ötlete is biztos..
-
Nazara
őstag
Jöjjön csak, minél több készülék van a piacon, annál jobb!
-
B1T3
addikt
Az már szerintem biztos, hogy a 1,5-2 GB RAM lesz a 2013-as MWC-n a divat a csúcsmodellek esetében.
-
falijja
őstag
Bocsi de ezt nem tudom kihagyni .....: MA tesztből...: a Samsung túlszaturáltsága mellett az LG inkább fakónak tűnik, valahol a kettő között lehet a legjobb megoldás.
Ezt pedig a HTC szállítja. A Super LCD 2 technológia inkább az IPS-hez áll közel, ám a betekintési szög a Samsunggal vetekszik, a feketék itt sem feketék, de a fehér az tényleg fehér. Nekünk szabad szemmel nagyon úgy tűnt, hogy a HTC-nek sikerült legjobban eltalálnia a színek valósághű megjelenítését, és ezt talán a képeink is igazolják. -
Nagyon brutál cucc lesz az tuti. De vajon mikor fog debütálni összel vagy télen...
Kár , hogy a grafikus magról nincs említés.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Jó lesz, tetszetős a 2 giga RAM, és végre nem agyonhypeolt Tegra lesz benne
+2
-
socialkiller
tag
Jól hangzik
Csak az árától és,hogy GB lesz rajta attól félek
Jól mehet a Qualcomm-nak,megéri most chip gyártónak lenni -
HuMarc
veterán
Nem lessz, hanem lesz, de szerintem nem is lesz. Belegondolva a GB már az előző (ICS) előtti (GB) szoftver, mióta ugye jött a JB. És kétszeresen elavult szoftverrel csak nem adnak ki telefont az LG-nél.
ha érted, mire gondolok
Ez a telefon minek? Ott a HOX a Tegra játékokkal. Ott az SIII a magas benchmark-okkal. Ennek (az S4-es proci és az IPS miatt) remélem jó lesz az akku ideje és akkor értelme is lesz. De amúgy már telített a piac (HOX, SIII, HOS, LG 4X, Huawei Ascend D Quad, 2012 Q3-ban vagy Q4-ben megjelenő S4-es Xperia-k.) Ha nem 3-4 napos akkuideje lesz, akkor semmi esélye. Ha lesz 3-4 napos üzemidő, állva fogok tapsolni.
@Sacredcow: Integra a Google Nexus 7-ről beszélt (gondolom én) aminek köze nincs a Samsung-hoz.
-
jacis
nagyúr
Ez a teló ütős lesz.
-
V.T.CS.
senior tag
jól hangzik, de nekem az lg mindig is unszimpatikus brand volt, pedig nem vagyok márkafanatikus. ( most pl. alcatelem van)
-
xZer0kidx
senior tag
Én nem is tudom, hogy meg merném venni ha pont ez tetszene... (annak ellenére, hogy régebben nagyon sok Lg készülékem volt)
Mindenesetre én nem vagyok ellene annak, hogy észhez térjenek!!!
Őszintén sztem ne maradjon ez a formaterv... mivel a frissítésekkel még azért hadilábon állnak és kell bizonyítaniuk, azért csak erőltessék meg magukat a designereik is... -
leslie_smith
aktív tag
Erre a Hardverre és ennyi Ramra ha nem JB-t tesznek hanem ICS-t akkor felesleges kiadni.Vajon az optimalizáció milyen lesz?
-
Psytech
őstag
válasz
xZer0kidx #28 üzenetére
Ezzel egyetértek, nem is védeném őket, a 2X-l én is megjártam úgymond.
Csak reményemet fejeztem ki a jövőbeni frissítésekkel kapcsolatban, no meg aggályaimat a túlzottan korai "modellfrissítéssel" kapcsolatban... Remélem nem lesz rossz hatással rájuk, mert igazából a 4X HD a legjobban bejövő készülék számomra az idei csúcsok közül, de pont a tavalyi miatt én sem mertem beruházni rá. A mostani hír szerint joggal, mert ez az új modell máris sokkal csábítóbban hangzik a négymagos S4 procival és 2 GB rammal. Ha marad ugyan ez a formaterv, akkor előbb-utóbb kell egy ilyen -
xZer0kidx
senior tag
tényleg ezt is mondták...
ez az én értelmezésemben kb ennyit jelentett:
volt kb 30 emberük a frissítésekre... gondolom ezek megmaradtak és ők végzik a jelenlegi modellek frissítését de ha azt mondták ,hogy jobban nekifekszenek felvehettek volna még embereket és már lenne lehetőség a kicsit régebbi modellek frissítésére is...
jah a mostaniakat elég "jól" ellátják erre csak azt tudom mondani ,hogy good luck!ha hasonlatot vonunk a Sony-val ők is jobban nekifeküdtek a frissítéseknek és ahogy látszik ők kicsit komolyabban is vették...
(#27) tresh: most ,hogy mondod én is szívesen megosztanám, hogy éppen mit melegítek
(term. a mikróval)
-
Psytech
őstag
válasz
xZer0kidx #25 üzenetére
De azt is elmondták, hogy ezentúl kicsit jobban fognak erre figyelni, mert meghallották amit a felhasználók szidalmaztak rájuk. Ez egyelőre amúgy beigazolódni is látszik - az idei modellek tekintetében -, egész sok hibajavító, toldozó-foldozó csomag érkezik rájuk folyamatosan. Az evés próbája a puding, az LG-é meg a Jelly Bean
-
falijja
őstag
Inkább a suportal foglalkoznának meg jobb kamerákat bele tenni a telefonjukba...
-
xZer0kidx
senior tag
Valóban érdekes, hogy "máris" jön egy erősebb de még is hasonlónak mondható csúcs teló...
Ha gonosz lennék mondhatnám azt is, hogy az LG így oldja meg a szoftver frissítést (készítenek egy új telót)...(#16) Integra: (OFF) én a Note megvételével nem lettem idegbeteg ,igaz nem a magokra meg stb mentem hanem a méretes kijelzőre...
-
Psytech
őstag
Én értem, hogy miért akarják ezt kitolni, hiszen kell nekik egy telefon ami lenyomja az S3-t hardveresen, hogy övék lehessen a "legerősebb androidos telefon" cím, de így megölik a 4X-t... Ami azt fogja okozni, hogy év végén 60e-rt lehet majd 0 perces 4X-t venni, mert az LG megint el......ta.... Nem szép tőlük
TROLL ON:
Aztán jövőre majd jön a kifogás, amikor 4.2-re kell frissíteni, hogy a tegra3 nem alkalmas rá...
TROLL OFF -
xZer0kidx
senior tag
hmm a 4x mellé miért kell ez a modell... oké, hogy jóval erősebb de sztem még korai...
de az tetszett, hogy "óriásmobillal"... -
=Mentor=
őstag
200 ezernél ez sem lesz olcsóbb, csak drágább
-
p06
senior tag
Szerintem annyi jelentősége van mint a Sony-nál a Bravia-nak, csak itt trueHD bár valóban nem fullHD
(Meg hát milyen jól hangzik, lehet vele vagizni
)
Integra:
Bár nekem is sok magosom van, a későbbi jó dolgok miatt
de már kezd vicces lenni, hogy alig fut valamelyik széria 4-5 hónapot rögtön jőn a +++, szerintem ez kicseszés a saját vásárlókkal is, na meg a szoftverek... mindjárt átálnak az újabb jobbra pedig nem ment 1 évet az előző. Majd bocsi arra már nincs android 6.9.1 mert... kicsit vicces szerintem
-
Prien
addikt
Nem tudom,ki hogy van vele, nekem bármilyen új LG bejelentéskor szinte gépiesen jut eszembe a 2X mizéria és így már a lelkesedésem is nullára csökken.
-
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Miért nevezik trueHD-nek a nem igazi (full) HD-t?
-
bagkri01
őstag
Én még bízom az LG-ben, manapság egész jó telefonokat csinálnak. Az viszont igaz, hogy a frissítés nem az erősségük. Ha ezt a négymagos szörnyet nem Jelly Bean-el hozzák ki akkor viszont ássák el magukat.
-
Integra
titán
talán csak egy 4.1.1-es android kéne a meglévő hardverre...
-
Viper26
nagyúr
Inkább a frissítésekkel foglalkoznának...
-
törölt tag
Jól hangzik a 4 magos S4 is, de a 2 GB RAM-nak jobban örülök, más gyártó is csinálhatna lassan ilyeneket.
-
kriszpontaz
veterán
Rágyúrhatna a beígért ICS-re is egy kicsit, sőt, már inkább a JB is beleférhetne ennyi idő után.....
-
BiP
nagyúr
Brutál hardver.
-
HawerKing
őstag
Vajon GB lessz rajta ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Négymagos Snapdragon S4 processzorral és 4,7 hüvelykes True HD IPS megjelenítővel szerelt mobilon dolgozik az LG.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest