- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #66 üzenetére
Mindenkinek köszi az ökoszisztemaval kapcsolatos hsz-t es linkeket/videot, atolvastam/megneztem az osszeset - tisztabb a kep, koszi!
-
judas13
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #66 üzenetére
+1
-
Noukoum
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #68 üzenetére
Valóban. Amilyen jól hangzik a dolog, annyira hulladék a játékkínálat. De hozzáteszem változhat ez még, és rengeteg pénzt hozhat az applenek. De egyelőre nulla az egész.
-
Silenzio
addikt
válasz
Sebaj, Droidra van PCSX meg Dosbox. Mégis azt mondom, kedves életem értelme, hogy ha nem csak telefonon akarsz játszani, hanem van mondjuk PC-d\asztali konzolod, az iOS játékra jobb választás. Ez ezer szempont közül az egy, nekem a kamera volt a döntő, de örülök, hogy az Inside-ot meg a Gris-t telón nyomhatom.
-
Giovan!
addikt
válasz
Ja hát mert neked nem tetszik, akkor biztos nem ér semmit, értem
Amúgy azért nem emlegetik pl. a Google ökoszisztémáját olyan gyakran, mert az sokkal nyitottabb mint az Apple-é, hiszen a szolgáltatások nagy része elérhető más platformokon is. Viszont ha az Apple szolgáltatásai már berántottak (van music, tv+, arcade, icloud, stb előfizetésed), akkor ha csak nem akarod mindezt lecserélni, akkor a következő telód is iPhone lesz. Ilyen egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest