Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoZa™
senior tag
rákerestem és nem a karácsonyt hozta ki a kereső, és szerintem ennyit rá sem mer dobni senki.
A másik ok lehet részemről az bizony a gyárilag fennlévő 1.1.2 készülékek problémája, amik igencsak nem akarnak működni, amíg komolyabb szoftveres beavatkozás nem történik.
Tényleg bonyolult az 1.1.2-re frissítés, az enyém meg is állt pihenni közben és kis időre kilehelte a lelkét (modem firmware boot failure), persze nem tart semeddig visszahozni, ha van tapasztalat ezen a téren, viszont az 1.1.2 frissítéskor komoly programozás szükséges, hangsúlyozom jelenleg. Meg fél nap szabadidő + nyugtató +sör..A telefonok 80%-át lehet ffelfrissíteni 1.1.2-re.
Szerintem ez kerül jelenleg sokba, mert eddig nem volt vele macer, most viszont 2-3-4 óra / telefon a frissítés, és próbálkozni kell, csak sokadszorra sikerült nekünk is.
Előnyök? Szinte semmi az 1.1.1-hez képest, még egy kicsit hangosabb, még egy kicsit gyorsabb, ezenkívül semmi. Hogy megéri-e frissíteni? Lófarkát (ejtsdd: szleng, némi indulattal)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest