Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Touch-ko

őstag

válasz norbi93 #128 üzenetére

Azert dobta fel a porszivot akkor:)

GSM Arena:
    `Announced 2007, February. Released 2007, December`

Ez pedig a Wikipedia:
    `the phone was first introduced at the 3GSM World Congress that was held in February 2007. Sales to the European market started November 2007.`

Amugy tudom melyikrol beszelsz. A kep elegge szerkesztve lett:)

• Touch-ko

őstag

válasz norbi93 #105 üzenetére

Te az F700-rol beszelsz, meg az Android elotti idokrbol. Azon a Wikipedia szerint Croix OS futott es mind a Wikipedia, mind a gsmarena.com oldalak szerint 2007 februarjaban volt a bemutatoja. Idezem a Wikipediat:

`the phone was first introduced at the 3GSM World Congress that was held in February 2007.` Az iPhone-t elobb mutattak be, (januar9) ergo megdolt az elmeleted. Az F600-as Samsungra porszivot hoz be, ajanlaskent a pedig a g600-at hozza be a Yahoo. Mellesleg tudomasom szerint a Samsung volt a legfobb beszallitojuk akkoriban igy siman bele tudtak nezni a fejlesztesbe.

En is hasznaltam Androidos eszkozoket. Legutolso ilyen eszkoz pont egy Samsung volt amin Android 4 futott..

Apple topicban nem `esek at a lovon` amig valakik nem kezdik el sertegetni azokat akik mas markat hasznalnak..

Nem szeretnek listat irni arrol, hogy a Samsung miket `emelt at` az Apple-tol, mert TE magad mint Apple user tudod pontosan mikrol van szo

• Touch-ko

őstag

válasz norbi93 #89 üzenetére

Az F600 emlekeim szerint se nem smartphone, se nem touch screen telefon nem volt. Gonbos volt es slide-os.
    Ha lattal mar iPhone-t valaha, akkor lathatod a kulonbseget.

Az iPhone novelte a kijelzot. Miert? Mert erre volt igeny. Ha jol emlekszem Jobs a D8-as konferencian megmondta, ha a kereslet mast akar, akkor az Apple igazodni fog ehhez.

En szemetelek ossze mindent? Nem jartal meg Apple topicban. A velemenyemet leirom, nem sertek vele senkit, nem anyazva teszem. Nem ugy irom, ahogyan No More, Fejvadi meg a tobbi teszi Apple topicban. Nem fikazok senkit, nem sertegetem a felhasznalokat, csak leirom a velemenyem..

Javaslom nezz korbe az elozo iOS frissitesi topicban..

`De az, hogy egy SZAKMAI oldalon`
    -Szakmai oldalon? Nehogy mar a setegetes, fikazas maradhasson Apple topicban, az meg neked fajjon, ha egyetertek a HIR CIMEVEL ES TARTALMAVAL!

`ahol megemlítésre kerül az apple, te azonnal ott vagy, és azonnal késztetést érzel rá, hogy minden második komment a tied kell legyen,`
    -Eloszor is: Vajon miert erez az oldalon tobb tucat ember kesztetest arra, ha Apple topic van oda be kell irni es nemcsak a termeket, a ceget, DE a felhasznalokat is fikazni kell. En ilyet nem teszek. Senkit sem szidok azert mert mas markaju termeket hasznal..

Mellesleg ahogy TE is, a TE kommenteddel, ugy masok is reakciot varnak a sajat kommentjeikket. Ha nem tetszik, javaslom NE olvasd az en kommenteimet.

`mindenkit meg kell győznöd a vallásodról, arra itt nagyon sokan már nem vevők szerintem!`
    -Kit gyozkodok? Mivel? Kerlek idezd be amikor valakit gyozkodtem arrol, hogy VEGYEN ALMAT. Szoval varom az idezeteket, ahol embereket arrol gyozkodok, hogy vegyenek Apple-t.

Am ezt megint forditva latom Apple topicban. Altalaban OK jarnak gyozkodni minket. Nezz korbe barmelyikben.
    Senkit sem gyozkodtem, gyozkodok, felolem azt hasznal amit akar! Viszont elvarom, hogy ne szidjanak azert, mert mas markat hasznalok mint OK. Epp 2 napja tortent ez meg velem. Tegnap azert nem, mert nem nagyon volt idom felnezni.

Leirtam a velemenyem, leirtam par nevet, akik meg is jelentek, engem igazolva.. Kerlek olvasd el az elozo kommentjeim egyiket, ahol megkertem NO MORE-t, hogy ne irjon tobbet nekem, mert nem akarok vele veszekedni. Erre csak folytatja. Nem birja megallni, hogy ne irjon.. Ha valamit akar, akkor ir majd PM-et. Raadasul folyton tereli a temat..

Irom ezt egy MAc-rol..

• no more

veterán

válasz norbi93 #89 üzenetére

+1 :R

Megnéztem ezt az imagazin-t, onnan meg valami istyle oldalt. A többit kihagyom... Jézusom...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés