- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
pusszycat #115 üzenetére
Felsőkategóriás droidos telefonjaim voltak, én is fikáztam az Applet, aztán decemberben megvettem életem első iPhone-ját, mert elegem lett a tepsikből.
És nem értettem magam, hogy mi a franc bajom van az Applelel meg az iOS-el, meg úgy az egésszel.Amit jelenleg az Apple tud, olyan másik gyártó nem.
A Samsung se tud mit kezdeni magával, most kap észbe, hogy elcseszte az okosóra vonalát (ezért vált Tizenről és szerintem ezzel nyírja ki végleg az órás vonalát), és egyszerűen neki sincs egy jól működő ökoszisztémája. Ami azért gáz, mert tizenxéve az Android a fő vonala…Lehet szidni az Apple, de tök hülyeség. Amit eladnak, az tényleg profi. Ha nem is hardveresen, de szoftveresen magasan verik az összes gyártót.
-
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
pusszycat #88 üzenetére
Nyilván nem adja vissza, de le tudja játszani az eszköz, ami csak jelent valamit.
Ha készítesz egy 8K felvételt, és van egy 8K képes tv-d, akkor te jobban jársz.
Aztán van egy ismerősőd, akinek mondjuk képes lejátszani a 8K-t, de a kijelző max QHD, ő is le tudja játszani, igaz neki nem lesz olyan mint neked.
Viszont nem kell konvertálni és egyéb ilyen dolgokkal izélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Philips LCD és LED TV-k
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- SzoftverPremium.hu
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged