- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Piciny kis világban élsz te. Mint írtam ezek az adatok már rég ott figyelhetnek az apple-nél, de részükről bármikor is lekérhetőek, azaz ott lehet.
Akkor rögtönzök egy apró forgatókönyvet:
Téged írlak, de ez bárkivel előfordulhat, hisz 100 milliós nagyságrendről beszélünk.
Kiutazol Amerikába, megnézel pár híres épületet. Este látod, hogy nem sokkal később robbanás történt arrafelé. Az FBI bírói határozattal besétál az almához, és máris tudják, hogy te ott voltál, külföldi lévén 1. számú gyanosított lettél. (a többivel együtt) Megfigyelnek, esetleg be is ráncigálnak, tanúként tuti. Nem hagyhatod el az országot. Az már kutyát nem fogja érdekelni, hogy az alma miért, és honnan szerezte be ezeket az adatokat. Terror esetén mindent áthágnak.Nem véletlenül küzdötték ki a szabadsági jogokat, ha te le is mondasz róluk, attól függetlenül mások igenis érted is harcolnak.
-
Depression
veterán
válasz
Depression #41 üzenetére
Kicsit tovább gondolva: jön egy itunes frissítés, ami a frissítés közben küldi el az adatokat, soha senki nem venné észre. Honnan tudod, hogy ezek az adatok nincsenek már réges rég az alma bírtokában?
-
Depression
veterán
Mivel ezek az adatok per pillanat nem kerülnek elküldésre. Ja, hogy visszamenőleg a készülék bekapcsolásáig meg tudják nézni, hogy merre jártál?
Nem (csak) GPS alapján logol, hanem a cellák alapján (is). Ergo a GPS kikapcsolásával semmit nem érnek az emberek.
Ha a te példádat vesszük, hogy gyorsabb helymeghatározás, akkor meg kérdem én, minek kell az időpontot is rögzítenie???
Az apple nagyon rosszban sántikál, hisz ha még bele is írja az ászf-be, attól függetlenül törvénybe ütközik az engedély nélküli nyomkövetés. Pláne ezt mind törölhetlenül, titokban. Nem véletlenül tartott majd egy évig, míg kitör a botrány.Nem itt olvastam el először a hírt, de vártam, hogy kikerüljön, kíváncsi voltam, hogy a hívők milyen előnyt látnak benne. Nem kellett csalódnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest