- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
Mertem nyitni egy ITX topicot.
-
toldy
őstag
Itt van némi plusz a lapról: [link]
hétalvó:Az i5 az lga1156 tokozású de i7-ből is van lga1156 tokozású ( i7-860, i7-870 ) az i3-ról meg lövésem sincs
-
toldy
őstag
A fenébe, az Intel megint eltolta, igazam volt, számolgattam kicsit és sajnos nem lesz jó rá a Big Shuriken ill egész pontosan vagy normális cpu hűtő vagy vga a 2 együtt nem játszik.
quby :
CséZé : Nekem pl kell a normál vga.
-
toldy
őstag
A CFI házakat én is néztem hugomnak, nem tűnnek annyira rosznak,de sajnos semmi konkrétat nem tudok róluk. Mondani csak azt tudom hogy sok sikert, és remélem lesz olyan ház ami megfelel az elvárásaidnak. ( nézelődök én is, mert nem bírom ki hogy ne tegyem, ha látok valami igéreteset akkor szólok).
Solicidium : Nekem egy Silverstone SG05 van, meg vagyok vele elégedve,nem azt mondom hogy tökéletes ( szándékomban áll kezelésbe venni
) ,de nekem elég.
Lapok közül meg nem tudom hogy mik az igényeid, nem tudom mik az elvárások grafika terén de ha nem játszól sokat akkor ez egy közép út lehet szerintem: [link] , belerakni egy új am3-as procit..llax: Csak annyit tudok mondani hogy én elvetemült vagyok
-
toldy
őstag
Renben majd szólok
Szerintem se lesz túl olcsó hiszen ez a zotac lap van 30-32e krül így én ennek a lapnak megsaccolok egy 38-45e Ft árat.shabbarulez : Attól nem félek hogy nem fog belemenni hiszen i7 kompatibilis ( az viszont 4/8 magos és 95w a TDP-je, abból nem lesz kisebb.
Ami viszont jobban aggaszt az az hogy letolták a proci foglalatott a PCI-e csatihoz így nem tudom milyen procihűtő fog itt rendesen elférni ( remélem lga1156 kompatibilis lesz idővel a Scythe Big Shuriken és , belefér majd, az jó is lenne nekem) -
toldy
őstag
Ezaz, végre, erre vártam. Azt hiszem meg van mire cserélem a zotac 9300 itx lapomat, rakok bele egy i7-860 és egy 5850-t és egy ideig elleszek megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- LEGO klub
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest