- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
there is no CPU voltage option whatsoever. Ezzel kevertem
[link]
HookR: A lényege az volt a linknek, hogy a VGA proci limitbe ütközik még 3750 Mhz-en is. Kis fantáziával elképzelhető, hogy egy másik, gépigényesebb játékkal ahol nincs 111 fps, csak mondjuk 40-60 (Crysis, Far Cry, GTA4, stb.) előjön a CPU limit és a játék játszhatatlan lesz hiába van a gépben egy csúcs VGA.
-
Akkor lenne pár kérdésem
. Nekem az lenne az elképzelésem, hogy a hdd keretbe berakok egy 54000 3.5-ös hdd-t és mellé tennék valami moderáltabb árú ssd-t rendszernek. De a Silverstoneba nem tudom, hogy akár kókányolással is el lehetne-e azt helyezni valahol. Nekem speciel az SG06-os jobban tetszik, de gondolom belső kialakításban nincs különbség. A 300-as táp mennyire halk benne, ha jól tudom Seasonic. Miben szándékozod egyébként kezelésbe venni? A shuriken (ha következtettem, azod van) és a táp ventije között mennyi hely marad, nem csinál szélzajt a két venti, ellentétes irányba fújnak egymással? bár alig játszom, nekem fontos egy külön vga is, mégha csak hd4670 szintű, akkor is, kell az pl. a cs-hez magas felbontáson. Bocs a sok kérdésért.
-
Ste
addikt
Számtekestől hallottam a tápos problémát róluk, illetve a korábban linkelt logout-os cikk írójával is sokat beszélgettem, s mondta hogy eléggé hulladék szerinte.
Az igényeink különbözőek, s 2.5 hónap alatt eljutottam oda, hogy lehet inkább házat építek, mint vegyek. Nem lelek árban és tudásban arany középutastElőbb utóbb majd csak menni fog a masina
Jah és házakból lenne sok jó, csak itthon nem elérhető
-
Ste
addikt
Nem tetszik a ház maga sajnos
A Cfi házak még egész tűrhetőek, de állítólag hulladék anyagból vannak. Cserébe olcsóak, igaz kinézetre megosztják az embert. A belső elrendezése viszont kevésbé kompromisszumos, legalábbis amelyikkel szimpatizáltam.
A tápot szólták le benne, hogy azzal viszik őket vissza gariban. Kérdés mivel nyúzták ezen 150W-os csodákatdabadab: szemeztem vele én is, mert az egyik legjobb megoldás, ráadásul monitor mögé is beépíthető. Viszont elég borsos, s az optika vinyó pároshoz mint írtam ragaszkodtam.
viszatérve az előbbi Abee házhoz, hát a felkelő nap országában 27ezer jen, ami sok jót nem ígér. Igényes, kicsit lian li érzést keltő, s pont emiatt extra drága
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest