- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsorroka
csendes tag
Ennyire nem vagyok hülye a beépített IGPre gondoltam, hogy az támogatja majd (csak annyira vagyok dilis hogy azt nem írtam le így) .
Akkor kicsit másként van egy asztali gép a jövőben amiben egy vadiuj Intel CPU van ami támogatja ezt a cuccot. Akkor ha egy játékot futtatok ami támogatja a dedikált kártya és az IGP összefogását akkor ki lehet ezt majd hasznalni?
De persze szerintem lassan úgyis minden monitorba olyan vezérlő kerül ami ezt alapból tudja, ezért a "videokártya" gyártóknak is érdeke lesz ennek támogatása még az Nvidianak is, csak a kommunikáció lesz kérdés, hogy hogyan adják be a monitorgyártóknak, és az elborult rajongóknak hogy hiába vettek/készítettek drágább monitort az olcsóbb is tudja mindezt, vagy ha kimaradnak a támogatásból akkor azt mivel indokolják.
De majd meglátjuk addig is nasi bekészít, hogy ha itt az idő nehogy lemaradtunk a moziról -
zsorroka
csendes tag
Nem érték hozzá ezért csak kérdezném dx12 alatt ha van egy dedikált kártya és a prociban is van és bekapcsolom hogy a kettő együtt működjön, akkor előfordulhat az, hogy a proci tudja a freesyncet és ezt ki is lehet használni? Csak mert akkor nem lenne hülyeség az Intel lépése, hogy támogassa . Az Nvidia meg addig hátrányba lesz amíg a támogatás beépítése pénzbe kerül a gyártónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest