Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Reggie0
félisten
Miutan sikerult idezned, remelem a ket egymas koveto mondatot sikerult egyutt ertelmezned. Es igen a WoT, D3 passziansz szintu grafika. A kovetkezo mi lesz, megy dosboxban a prince tehat lehet jatszani?
Az pedig hogy van igenye, de penze nincs, pont azt eredmenyezi amit irtam: a piacot nem befolyasolja, mert nem fizetokepes kereslet.
(#59) Zeratul: Azert addig kell parat aludni.
-
Reggie0
félisten
Nem kell=nem szukseges, hogy normalisan tudjon jatszani RTS-el. Remelem igy ertheto. Ha kellene neki, mar reg gsyncel tolna vagy venne egy rendes gepet, hogy legyen nemi fps.
Senki sem mondta, hogy nincs ertelme.
Egyszeruen arrol van szo, hogy az igps jatekos nem fizetokepes kereslet tehat a gsync vs freesync versenybe nem szol bele.
-
Reggie0
félisten
Aha. Tehat ha az alapbol 30fps-el meno jatek bezuhan akkor mennyi is lesz?
En elfogadtam, hogy aki igpvel jatszik, annak fontos, viszont azt allitottam, hogy ez nem teremt versenyhelyzetet, mert ok ugysem szannak penzt a
jatekragamer hardverre, tehat a gsync elterjedeset nem befolyasolja. -
Parano1d
tag
Azt hiszem a "heterogén multiadapterre" gondolt, ami jelenleg kutatás alatt van. Az a lényege, hogy bizonyos utófeldolgozásokat az IGP végez, így tehermentesíti a dedikát videokártyát. Elvileg mind1, hogy AMD, vagy Intel, az a lényege, hogy IOMMU címzés, és WDDM 2.0 kell neki.
-
Reggie0
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest