Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godefroy
senior tag
Budapesten elég sok helyen.

Ahol én voltam ott a rendszergazdáknak 35 000 (igen harmincötzezer) forintot biztosítottak havonta és meg voltak sértodve hogy ezért a pénzért csak foiskola/egyetem mellett jöttek el tanulók azok is hetente max 1x.
Ezek után vált divattá az "odadjuk a tanároknak" felállás mintegy fizetés emelésként. Mivel általában 2 számtech/info tanár volt fejelnként 17 500 Ft ot jelentett. Ja azt elfelejtettem mondani , hogy brutto
-
fodorzsolt
csendes tag
Általában nem az egészet.
Egy kolléganő nemrég írta, hogy rendszergazdaság+miegyéb együtt 30eFt számlára egy általánosban.
Tudok helyről, ahol kb. 250 gép, szerverek, egyéb eszközök karbantartása bruttó 90eFt megbízással. Nem biztos, hogy olyan csábító. Az eszközparkok általában igencsak inhomogének.Az iskola lehetőségeitől függ alapvetően, persze alku tárgya is. (Az államosítás után nem biztos, hogy marad ez a helyzet. A rendszergazdai státusz jellemzően nem diplomás bérrel jár az oktatási intézményekben. Lásd korábban valamely topicban Auth Gábor fizetési jegyzékét.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Google Pixel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest