Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
" Így a kezdetektől ismert a cél, és az eléréséhez szükséges eszközök."
A tanterv is lehet rossz. Persze oké, ha abban az van leírva, azt kell tanítani
"még nem indok, hogy ne legyen benne a tananyagban a szövegszerkesztő menüfelépítésének az ismerete."
Végiggondoltad, amit írtam? Gondolom nem alaposan
Nem mondtam, hogy ne legyen benne. De pontonként tanítani a menüt, elég felesleges. Amit én mondtam, hogy hogyan használom, csak arról szólt, hogy gondolkodni (absztrakció) tanuljon meg a tanuló, azt, hogy ha van egy szövegszerkesztő, abban kb. miket lehet csinálni. A gyerekek elég találékonyak, ha tudja, kb. mit kéne elkövetnie, hogy az a szöveg úgy nézzen ki, ahogy szeretné, akkor megkeresi, és így sokkal jobban is rögzül

Én is úgy tanítottam a szőnyegszerkesztést, hogy elmagyaráztam a főbb dolgokat, meg igen, a menüpontokat is, de nem vártam el, hogy megtanulják. Viszont csináltattam gyakorlati feladatokat, amiből kiderüült, hogy értették.
A menüpontok nevének magoltatásából az lesz, hogy amikor Gizike a 2003 elől 2007 elé ül, akkor azt se tudja, mi van, mert másképp néz ki
Egy rakás irodai munkához meg olyan szintű szőnyegszerkesztési simeretek kellenek, hogy max. az alapdolgokat használja a user"Miért kellene megjegyeznem, de most komolyan? Majd megjegyzem ha szükségem lesz az információra."
Miért, én mit mondtam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Linux kezdőknek
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi