- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"9 eves oprendszert hasznalni mar a rohej kategoria."
MS pár hónapja osztott szét Magyarországon rakás Windows XP licencet (MAR) alapítványoknak... És körülöttem (irodák, otthoni átlagfelhasználók) is mindenhol XP-k vannak még, és amíg szét nem esik a gép, 99% hogy az is fog maradni minden... hiszen kapásból, ki fog még egy OEM licencet kifizetni, ha az XP-jé már oda van ragasztva? Új OS-ek jobbára csak az új gépekre kerülnek. Abba sem vagyok biztos, hogy a 30e Ft-ért vett PC-ken (bankokból meg hasonló helyekről leselejtezett gépek, népszerűek otthoni használatra) jobban menne a Win7 (+IE9) mint az XP (ja, és ilyen árkategóriában szigorúan csak warez Win7 lehet).
-
gtasystem
őstag
na már azt hittem hogy csak a beböfiző hülyegyerek típusú hsz megy..
Marmint kinek es mikor?
a ms-nak pl a júzer IE vs FF döntésében..
nem mindenki olyan hülye hogy egyből megegye a marketingszart amivel etetik..9 eves oprendszert hasznalni mar a rohej kategoria.
ez gondolom nagyon bölcsnek gondoltad de nagy hülyeség..el se hinnéd kik és mennyien használnak még olyat..
persze ők biztos nem ennyire trendik mint te..Senki nem kenyszerit senkit.
miről beszélsz? ki mondott ilyet?Nem kotelezo itt semmi, nem kell valtani, nem kell DX11, nem kell ie9, de akkor ne jarjon mar a szaja. .. ezt sem mondta senki tonképpen te kivel beszélgetsz?
A sok rohadt programozo hetente dolgozik egy orat aztan vakarja a toket 4 napig, az otodiken be se megy, kozben felveszi a nagy zset.
ilyet ki mondott?hol olvastál ilyet ebben a topikban?sőt örüljön a programozó hogy van munkája..ilyen válságos időkben..
ha nem lenne az a sok xp-s nem lenne munkája szegény rendszergazdának..
nem urban legendek miatt van sok xp-s..ez súlyos tévedés.
Ez onmagaban akkora hulyeseg, kommentalni se kell.azért csak próbáld már meg emese, had okuljak..de azt remélem fogtad hogy nem tőlem van az idézet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest