Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ddekany

veterán

válasz Cathulhu #29 üzenetére

"9 eves oprendszert hasznalni mar a rohej kategoria."

MS pár hónapja osztott szét Magyarországon rakás Windows XP licencet (MAR) alapítványoknak... És körülöttem (irodák, otthoni átlagfelhasználók) is mindenhol XP-k vannak még, és amíg szét nem esik a gép, 99% hogy az is fog maradni minden... hiszen kapásból, ki fog még egy OEM licencet kifizetni, ha az XP-jé már oda van ragasztva? Új OS-ek jobbára csak az új gépekre kerülnek. Abba sem vagyok biztos, hogy a 30e Ft-ért vett PC-ken (bankokból meg hasonló helyekről leselejtezett gépek, népszerűek otthoni használatra) jobban menne a Win7 (+IE9) mint az XP (ja, és ilyen árkategóriában szigorúan csak warez Win7 lehet).

• gtasystem

őstag

válasz Cathulhu #29 üzenetére

na már azt hittem hogy csak a beböfiző hülyegyerek típusú hsz megy.. :)

Marmint kinek es mikor?
    a ms-nak pl a júzer IE vs FF döntésében..
    nem mindenki olyan hülye hogy egyből megegye a marketingszart amivel etetik..

9 eves oprendszert hasznalni mar a rohej kategoria.
    ez gondolom nagyon bölcsnek gondoltad de nagy hülyeség..el se hinnéd kik és mennyien használnak még olyat..
    persze ők biztos nem ennyire trendik mint te.. :)

Senki nem kenyszerit senkit.
    miről beszélsz? ki mondott ilyet? :U

Nem kotelezo itt semmi, nem kell valtani, nem kell DX11, nem kell ie9, de akkor ne jarjon mar a szaja. .. ezt sem mondta senki tonképpen te kivel beszélgetsz? :U

A sok rohadt programozo hetente dolgozik egy orat aztan vakarja a toket 4 napig, az otodiken be se megy, kozben felveszi a nagy zset.
    ilyet ki mondott?hol olvastál ilyet ebben a topikban? :U

sőt örüljön a programozó hogy van munkája..ilyen válságos időkben..
    ha nem lenne az a sok xp-s nem lenne munkája szegény rendszergazdának..
    nem urban legendek miatt van sok xp-s..ez súlyos tévedés.

Ez onmagaban akkora hulyeseg, kommentalni se kell.

azért csak próbáld már meg emese, had okuljak..de azt remélem fogtad hogy nem tőlem van az idézet? :U

Új hozzászólás Aktív témák