Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Win 7 alá tényleg jobb választás lehet ez a chipset.
-
donnano
csendes tag
Most ez a chipset kompatíbilis lesz a buldózerrel,vagy már 790 is az
-
dezz
nagyúr
Nem így értettem, természetesen. Hanem RS880G vs. 785G. (Vagy nem úgy értetted az órajelekben egyezést, hogy ezek egymással, hanem mindkettő az elődjével?)
Szerintem egyébként a kettő valójában ugyanaz a lapka, csak 1-2 dolog le van tiltva a 785G-n, mint pl. a CrossFire X. Hasonlóan a 790GX vs. 780G esethez (mert szerintem itt is a jobban sikerült 780G-kből lettek a 790GX-ek, vagy esetleg egy újabb steppinggel jelent meg a 790GX, mint opció).
-
Nekem kényelmesebb az LGA775, nagy AMD fan voltam, de sztem túl gyakran van foglalat váltás
-
TK36
aktív tag
Most, a novemberre eltolt új déli híd (és a többi újdonság) eredetileg is ekkor érkezett volna, vagy a válság miatt tolták ki ennyire?
Remélem az árak itthon (is) e miatt a válság miatt lefelé mennek majd. -
T.Peter
őstag
A mobil chipsetekről tud valaki valamit (dátum, milyen vga-kkal fogják párosítani)?
-
Peter Kiss
őstag
válasz
csatahajós #35 üzenetére
Persze, működik. Csak az nem mindegy, mennyi erőforrás emészt fel, főleg mobilgépnél.
-
Solten
őstag
rise AMD, rise...
-
Killing
addikt
Gondolom az ilyen lapok sem lesznek olcsók.
-
csatahajós
senior tag
válasz
Peter Kiss #25 üzenetére
Most nem azért a két fillérért, de a Win 7 build 7056-osban megy az aero tökéletesen egy ósdi 1650Pro-n...
Oliverda: Leviske még mindig nem vett gépet??
anno egyszerre akartunk elég hasonlót...
-
Devid_81
félisten
Vad az a chipset borda+venti...
-
bozont
veterán
Szóval a csatlakozókon kívül semmi lényeges változás, fejlesztés nem történik? Akkor egyre biztosabb vagyok benne, hogy egy 790-es alaplap tökéletes lesz nekem.
Talán kivárom az új chipset megjelenését, remélem jól lenyomja a mostaniak árát.
-
Komplikato
veterán
A grafikus vezérlő teljesítménye vélhetőleg nem változik, ...
Egyes "jólinformált" oldalak tudni vélik, hogy az új integrált motyót a HD43xx/45xx szériából butították, abban meg két "blokk" van, tehát 80db shader a HD3200 40 shaderéhez képest.
A DX10.1 aero meg igaziból DX10.1/DX11 és ugye W7 eljövetelekor lesznek DX11 vasak ... jó ddrágán.
-
14 usb kicsit sok,bar tobb legyen mint kevesebb
-
gfefe
őstag
Én is úgy voltam vele, hogy világ életemben ati szimpatizáns voltam és rüheltem az intel/nvidia rendszerem... jó árban eladtam és úgy gondoltam várok, de nem bántam meg a rendszert amit összedobtam mert nekem nagyon kézreáll és még pénzem is maradt meg
-
Peter Kiss
őstag
Valahol lemaradhattam, mert meg voltam róla győződve, hogy a HD3200 is DX10.1-es, ám most pofára estem, mert nem az.
Letöltöttem egy DX10.1-es ATI demo-t. A notebookomban egy HD3470 Hybrid X2-es van (HD3200+HD3470). Ha bekapcsolom a Crossfire-t, akkor nem indul el a demo, ha kikapcsolom, akkor elindul, bár nem látok belőle semmit, de ez annyira nem is érdekel.
Ezek után a Windows 7 Aero-ját kikapcsolt CF-rel fogom futtatni.
-
tzsolesz
nagyúr
Az utolsó bekezdésre:
Na vazz, ezt is megértük. Egy oprendszer egy -csak az egyik VGA gyártó cég által támogatott - technikájára építi az asztali elemek grafikus megjelenését.
-
eziskamu
addikt
A windows 7 aerója dx10.1-et igényel? Hmmm, a béta beli aero ment nekem 2600 pro-val is, pedig az csak dx 10. Vagy később máshogy lesz?
-
Ste
addikt
Az északi híd aktív hűtése remélem nem marad meg
-
bolvar
senior tag
hát pedig már úgyvoltam ha kijön gépet újítunk de akkor várunk az usb 3.0 chipsetekre
-
Morden24
nagyúr
Na, jó hír, én úgy is kivárásra játszom, a következő rendszerem meg szinte biztosan AMD lesz. Az Intel valahogy nem lopta be magát a szívembe ezzel az i5/i7 marhaságával.
-
Chaser
legenda
"Az 785G a mostani 780G modernizált változata." -z
-
azbest
félisten
az új sata vezérlő legfeljebb azokat érinti akik komolyabb ssd-t akarnak rátenni (persze annak is sata3asnak kell lenni)...
(egy multkori hír kapcsán tudatosult bennem, hogy a pci-e csatolós ssd-k is csupán pata vagy sata vezérlókártyára ültetett chipek, persze raid-del gyorsítva, azok is profitálhatnak ebből)mivel itt nem osztozkodnak az eszközök a sávszélességen, egyáltalán nem szűk keresztmetszem a sata1 sem merevlemezzel használva (ncq azért jó ért a sata2 mellé)..
nameg nem baj hogy tudja, szépen csendben elterjed mire szükség lesz rá
-
keIdor
titán
SATA III és USB 3.0 (ha lesz) igen hasznos lesz.
mod:: jah, látom nem lesz USB 3.0
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #5 üzenetére
persze, mert a 3300 is egy 3200, emelt orajellel
-
Oliverda
titán
Az RS880D (~880G) a 790GX DX 10.1 és UVD2.0-val megspékelt verziója lesz. A 785G pedig a 780G ugyanezekkel felfrissített mása. Órajelekben egyeznek. [link]
Az SB8xx déli hidakban pedig még nem lesz USB 3.0.
-
Az utolsó mondat bíztató, reméljük, nem kerül légy a levesbe - vagy hogy szokás mondani.
-
gyiku
nagyúr
hd3300 sem volt mar utolso igp, 720p dxva, cod4 1024x768 low 40fps, cnc3 1440x900 high siman megy.
-
bolvar
senior tag
hmm usb 3.0 is várhatóan már belekerül az új chipbe vagy arra még várni kell?
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest