Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
shabbarulez #33 üzenetére
Figyelmedbe ajánlanék egy mondatot a cikkből:
"Az újabb mérföldkövet, a 22 nanométeres csíkszélességet viszont az IBM és a partnerei – az AMD, a Freescale, az STMicroelectronics, a Toshiba és az albanyi College of Nanoscale Science and Engineering (CNSE) – alkotta szövetség érte el először."Ja, és egy kérdés: az vajon miért van, hogy az Intelnek már 45nm-en be kellett vezetnie a HKMG technológiát, sőt még egyéb változtatásokat is eszközölnie kellett, miközben az AMD-nek enélkül sem jelent gondot a szivárgó áram? (Lásd Deneb fogyasztási adatok.)
Meg van egy olyan dolog is, hogy a kultúrált viselkedés íratlan és írott szabályai. Pl. nem hergeljük feleslegesen a másik oldal szimpatizásait egy hozzájuk közelebb álló topikban (internetes szabály), meg ugye van az a mondás, hogy valamit ne csináljunk mások partyján (általános szabály).
-
Oliverda
titán
válasz
shabbarulez #33 üzenetére
Vedd már észre magad! Az egész topikban te írtad le előszor az AMD és Intel szót.
Azt pedig esetleg megkérdezhetem hogy miért nem IBM-től származó infókat linkeltél? Ja hogy az már meghaladja a gigantikus infótárad kapacitását...ahha értem. Nyomjad csak ONban a baromságaidat mindenhova, ezzel csak saját magadat járatod le, de ezt tőled már megszokhattuk. Valamivel bizonyítani kell hogy te is itt vagy ezen a fórumon mivel én téged hardveres probléma megoldásában vagy estleg valaki/valakik tanácsokkal való megsegítésében részt venni még nem láttalak. Csak nyomod a rizsát bele a vakvilágba bármiféle gyakorlati tapasztalat nélkül. Persze ha neked az okoz örömet hogy saját hülyeségedet ilyen nyíltan reklámozod újra és újra akkor én azt mondom: hajrá.
Az off topic kapcsolót pedig az OK gomb mellett találod. Nincs mit.
-
Oliverda
titán
válasz
shabbarulez #22 üzenetére
Egy kis Intel márketinget csak sikerült beköpni ide is.
Egy pár IDF-es videót nem linkelnél még be ide eseteg?
-
Depression
veterán
válasz
shabbarulez #22 üzenetére
Nos, ennek egy másik bakija van. Mégpedig a tartósságát illetően. Ugyanis ezeknél 50-100 atom szélességeknél már hamar eltűnnek az atomok a helyükről, és hamarabb működésképtelenek lesznek. Tehát itt már nem csak a szivárgási árammal kell majd foglalkozni. Tudom, már sokszor elkiabálták a végét. Itt viszont már a gyártás ára is az egekbe fog szökni, hiába a kisebb csíkszélesség, ha ritka, és drága anyagokat kell felhasználni. Már a Pentium 100-nál azt mondtąk, hogy ennèl nem kell jobb. Biztos, hogy nem áll meg a fejlődés, de ahhoz már most kellenek az ötletek, amikről még nem igazán olvashattam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest