- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Nekem csak egy ilyenem van , de azt hiszem egy darabig meg is marad! A Mai játékokhoz amivel én játszom 1920×1200-ban bőven elég lesz egy darabig szerintem!
-
Normi™
őstag
Nemrég vettem egy evga 560ti supercloked kártyát,vannak esetek amikor eléggé sípol,érezhető a spórolás ennél a márkánál is a hűtés meg gyakorlatilag nem képes hűteni a kártyát normálisan,nekem elég nagy csalódás és most látom ezt a vízesblokkot is,hát mit mondjak...a ha fele annyit költenének a marketingre és hardverre többet akkor megmaradthatott volna a régi színvonal,de mostmár véleményem szerint csak néhény termékük prémium a többi meg átlagos vagy az alatt,alapozom arra,hogy több ismerősöm is beruházott ebbe a márkába és nagyot csalódtak...
-
riedgras
tag
Ennyni pénzért nagyon nehéz lett volna rézből csinálni a hűtés alját? Na mindegy. Egyébként ilyen szolíd vadállat megjelenése van. Mint mondjuk egy Maseratinak
-
jáózsi
tag
Ennyi pénzért azért már láttunk okosabb megoldásokat
-
F e Z o
veterán
Elég hülyén kilóg a tápcsati a kártya hátulján, miért nem tudták ezt máshogy megoldani? :s
-
Anfänger
őstag
Itt meg POINT OF VIEW TGT GeForce GTX 680 2GB BEAST Watercooled
[link]
De ezt már majd 2 hete is láttam. -
Kronos3000
senior tag
Kipróbálnám...bár ez a szint már-már felfoghatatlan nekem,semmiképp nem átlag pénztárcának való....
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nagyon pofás darab lett.
-
callmeakos
veterán
Aranyos
-
P00By
nagyúr
Szokásos forgatókönyv.
-
Normi™
őstag
Azért ez a kártya is rendben van,az Evga az Evga...
-
Srodney
senior tag
lehetett volna egy slotos is...
-
helkis
veterán
válasz
Black Dragon #1 üzenetére
ne mondj ilyeneket, mert lesz egy 2-esed..
-
X Factor
addikt
2 ilyen sli-be ás jöhet a 27es dell 2560*1440-el
-
zolyee
tag
Nem rossz, csak hát az a 700 dolláros árcédula......
-
Angel1981
veterán
Mivel még senki nem sütötte el, én megteszem!
Quad SLI-t belőle! -
mghltm
addikt
mokas emberek vannak az evga-nal: meg a legdragabb leggel hutott 680 + vizes blokk egyutt is olcsobb 700-nal
-
csucsbicep
nagyúr
Ne ez vinni fogja a 2GHz-et vagy csak a Zotac?
-
madgie
titán
Normális, nem mini csökevény HDMI/DP, pöpec kártya, ez egy kis (nagy) csoda
-
total90
veterán
Csííínos
-
Black Dragon
addikt
Ha nyerek a lottón, akkor veszek egyet, de valószínűleg nem lesz könnyű, ha nem lottózom.
De brutál lenne egy ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest