- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Hát épp ezért nem éreztem hogy mindenképp váltsak valami 5-ös szériára. Igazából szerintem VGA-t ha cserél valaki egy generációt érdemes kihagyni. És a következőből választani valami megfelelőt. Így a kettő közt tuti érezhető lesz a különbség sebességben. Bár ez az én véleményem, én már régóta így csinálom.
-
dezz
nagyúr
"pl : 6870 gyengébb mint az 5870"
Ennek magyarázatot itt találod: [link]
"nem is értem minek erőltetik ezt annyira , mikor nem sokat hoznak az új kártyák teljesítménybe ..."
Mint ott is írom, a HD6xxx széria eredetileg 32nm-en jött volna, egy körrel ráverve a HD5xxx-re minden tekintetben. De annak a csíkszélességnek a TSMC általi törtése miatt vissza kellett állni 40nm-re, mint amin a HD5xxx is készült, és hát adott csíkszélesség mellett nem lehet csodát tenni. Viszont pl. a tesszelátor teljesítménye megduplázódott, csak ezt kevés játék használja egylőre. (Plusz továbbfejlesztették a hw-es videódekódolást is.)
-
Malachi
veterán
nálam ugyanez a négyessel. Karácsony előtt teljesen odavoltam egy GTX460-ért, most viszont úgy néz ki, hogy mire odakerülök GTX560, esetleg ha jön, akkor 550 lesz. ha még tovább totojázok, akkor ki tudja, már a 28nm áldásait élvezhetem majd év végén.
mert igazából semmi szükségem új vidkarira. mégis kellene egy. na ki oldja fel ezt az ellentmondást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest