- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkmarce
őstag
én 3700X-re váltottam az 1600X-ről, ha jól vettem észre a régi apu-kat és 1600X alattiakat szedték ki nálam. Én is ezt írom, limitálják, azt kész, de felőlem írhatják azt is, hogy bocs, de a tescos lap nem bírja a 16 magot.. sebaj, attól függetlenül egy 5800X is nagy előrelépés, bár most már megvárom a Zen4-et, és cserélek majd az ősszel mindent.
-
Chaser
legenda
valamiért csak rákerült közel +400 láb
gondolom nem azért, mert elfekvőben van a raktárakban és ha már ott van felhasználják ( :Duck663
ha akarták meglépték volna sztem
gyorsan elfelejteni? elég sok gent megélt az am4
max ha drága marad a ddr5 kitolnak egy felsőházas kínálatot, mondjuk 130-150e-től felfelé, alatta meg marad az 5xxx/3d
drága cpu-nál már sokkal kevésbé számít hogy drága a ram is
jelenleg épp az zajlik hogy nem tudnak minél több cpu-t eladni, mert egyszerűen nincs rá kapacitás
de valahogy túlélték, max a user oboázik - mint kiderült nem érdekli őket -
van nekik cpu mellett vga - az nyilván jelenleg nettó aranybánya -, tr-ek és még ott vannak a konzol soc-ok is
a helyükben én sem törekednék rá, hogy fusson még egy kört az am4
user szempontból nyilván jobb lenne -
Chaser
legenda
én már nem tudom amúgy követni
- lehet ők sem ( : -
anno zen3d-nél promoból 5900x rémlik hogy mekkora überállat, erre nem is lesz csak 5800x3d
sztem a zen3d a zen3+, vagy lehet úgy tekinteni rá - sajnálatos hogy egy egész modell lesz elérhető -
azért elég szép ugrás volt játékoknál és melós dolgokban a promon, kb mintha egy új gen lenne
na majd kiderül gyakorlatban hogy muzsikálszerk:
ez nem official sztem
van egy komment is:
"The "S" in "X570S" simply stands for "silent" just so everyone knows. This is a new more efficient X570 chipset, not some preparation for a "Zen 3+." Furthermore, I suspect people (including me at times) have been overhyping the possibilities of "Zen 3+" a little..."szerk2:
jah, hogy roadmap is van
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest