- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
marmint arragondolsz, hogy amit bejelentettek 6000 szerias notebook cpukat Zen3+ neven az nem az ami ? Ugye ugymondtak "Rembrandt" a kodneve.
az abrat eleg sok site lehozta, a kedvedert kinagyitottam azt a reszt.
tippre a mag ugyanazlenne, lehet nincs ra eleg kapacitas vagy ilyesmi. Csak megy a sumakolas, de ez igy ebben a formaban "hoztam is meg nem is".
ha 6nm -en kapna egy ~5.2 -es pbo frekit, vagy csak siman ac 2-300 mhzval tobbet menne, mar nagytetelben eladhato termek. -
Chaser
legenda
én is így gondolom, ha kész lenne nyilván piacra dobnák a ddr5 árától/elérhetőségétől függetlenül
de én sem kapkodnék a helyükben, ha nagyon nem vinnék az 5xxx-eket kicsit árat csökkentenek
vagy csökkentenek a cpu termelésen és helyette vga chipeket gyártatnak, azokat úgyis benyeli a piac gyorsanszerk:
vagy gyártanak végre 100e ft alá is 7nm-es zent
vagy több konzol soc-ot
van opciójuk bőven -
Duck663
őstag
Nem is arra gondoltam, hogy foglalat kompatibilisan, eleve az AM5 az LGA-s.
A chipletes dizájnban az a jó, hogy lehet össze-vissza variálni a lapkákat, csak egy másik IO die kell, a CPU-hoz hozzá se kell nyúlni, és kész, sőt lehet a mostani processzoroknál alkalmazott is jó, ha a IF valamilyen verziója kereszt kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest