Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
marmint arragondolsz, hogy amit bejelentettek 6000 szerias notebook cpukat Zen3+ neven az nem az ami ? Ugye ugymondtak "Rembrandt" a kodneve.
az abrat eleg sok site lehozta, a kedvedert kinagyitottam azt a reszt.
tippre a mag ugyanazlenne, lehet nincs ra eleg kapacitas vagy ilyesmi. Csak megy a sumakolas, de ez igy ebben a formaban "hoztam is meg nem is".
ha 6nm -en kapna egy ~5.2 -es pbo frekit, vagy csak siman ac 2-300 mhzval tobbet menne, mar nagytetelben eladhato termek. -
Chaser
legenda
én is így gondolom, ha kész lenne nyilván piacra dobnák a ddr5 árától/elérhetőségétől függetlenül
de én sem kapkodnék a helyükben, ha nagyon nem vinnék az 5xxx-eket kicsit árat csökkentenek
vagy csökkentenek a cpu termelésen és helyette vga chipeket gyártatnak, azokat úgyis benyeli a piac gyorsanszerk:
vagy gyártanak végre 100e ft alá is 7nm-es zent
vagy több konzol soc-ot
van opciójuk bőven -
Duck663
őstag
Nem is arra gondoltam, hogy foglalat kompatibilisan, eleve az AM5 az LGA-s.
A chipletes dizájnban az a jó, hogy lehet össze-vissza variálni a lapkákat, csak egy másik IO die kell, a CPU-hoz hozzá se kell nyúlni, és kész, sőt lehet a mostani processzoroknál alkalmazott is jó, ha a IF valamilyen verziója kereszt kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Netflix
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged