- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
válasz
BoneDragon #158 üzenetére
Pont a MS-tól vársz megváltást, akik az előző generációban egy értelmes címet sem tudtak kiizzadni magukból?
-
<Lacy85>
addikt
válasz
HELLAFLUSH #142 üzenetére
Ebben semmi fanboy-kodás nincs. Az eladások azt tükrözik, hogy a Sony köszöni szépen, nagyon is jól van.
Ha égni fog a ház, akkor azt észre fogjuk venni, mert akkor majd jönnek a kényszerlépések, mint anno a MS-nál. -
<Lacy85>
addikt
válasz
R.Woodoo #109 üzenetére
Én is ezen az elven vagyok. 100 millió embert nem fognak lesz@rni. Nekik az a lényeg, hogy nyereséges legyen a biznisz. Teljesen mindegy, hogy melyik konzolon jön a profit. Ha ennyire az Xbox-ot akarnák erőltetni, akkor nem adnák ki PC-re is a játékokat. Főleg nem gamepass keretében, amivel kvázi ingyen játszhatnak a playerek a legújabb AAA címekkel is.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
GeryFlash #93 üzenetére
A PS5 anno “muszájmegjelenés” volt. Nem tervezte még kiadni a Sony. Az Xbox miatt kellett előre hozni. Így nyilván még játék sem nagyon volt rá. Ezeknek a fejlesztése meg nem 1-2 év.
Ezért jön a GT7 és az új Horizon is csak idén.
Azért remélem, hogy a MS nem fog mindent Xbox only kiadni.
A vásárló még soha nem jött ki jól abból, ha egyetlen cég uralta a piacot.
De én még nem temetem a Sony-t. Ha lépéskényszer van, tudnak drasztikus lépéseket eszközölni. Pl. MS gamepass, vagy a felvásárlások. -
<Lacy85>
addikt
Nálam a következő a logika:
MS játék gyakorlatilag nincs egy sem, ami érdekel, mert semmi értelmes címük nincs. Sony játék viszont van pár, ami nagyon bejön. A multiplatform címek meg mindegyiken futnak. Na most akkor melyiket fogom venni?
Lehet, hogy fejenként csak 10 millió megy el az exkluzívokból, de az már játékonként 10 millió ember, aki emiatt megveszi a konzolt. -
<Lacy85>
addikt
válasz
GeryFlash #78 üzenetére
Egy kicsit túltolod szerintem. A Playstation eddig minden generációban elég jól teljesített. Ezen nem ez a felvásárlás fog változtatni.
A MS-nak inkább a normális játékokra kellett volna gyúrni. Ha minden igaz, ezek miatt vesznek konzolt az emberek.
De ahogy fentebb is írták: Ha nem megy ésszel, majd megy pénzzel. -
<Lacy85>
addikt
válasz
HELLAFLUSH #75 üzenetére
Ja. Megérdemlik. Végülis csak a legjobb játékokat tolják ki magukból, amire a MS csak felvásárlással tud reagàlni. Egyelőre a MS az, aki megérdemli a sorsát, mert nagyon elcseszték az előző generációt. A Sony meg köszöni szépen, nagyon jól van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- EAFC 25
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest