Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Azert nezzel mar utana a DG Competition tevekenysegenek, mielott ilyen zoldsegeket osszehordasz: eleg sok, hatarozottan europai ceget is kemenyen megbuntettek, a szakmai munkajukkal kapcsolatban meg nem nagyon lattam kifogast (marmint olyanoktol, akik tudjak is, hogy mirol beszelnek).
-
dabadab
titán
Még mielőtt túl sok felesleges flame lenne: nem arról van szó, hogy az EU bárminek a támogatására rá akarná venni az Apple-t, csak arról, hogy az Apple-nak megtiltsa, hogy az megtiltsa, hogy Flasht csináljon az Adobe az iPhone-ra (Pending EU Law Could Force Apple to Allow Flash, Rivals to Sync With iTunes), ami teljesen jogos lépés lenne az EU részéről.
Magimano: szerintem ezt nem nagyon mondhatták, már csak azért se, mert az ituneses zenéken abszolút semmi másolásvédelem nincs már egy jó ideje, valamint nem mások, hanem az Apple zárkózik el abszolút mértékben a FairPlay licenszelésétől, ezenkívül alapvetően nem a zenék, hanem a kontaktok, a naptár meg egyebek szinkronizálásáról van itt szó elsősorban.
hatred: moderáld magad, mert különben én foglak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest