- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
szerintem meg annyira nem ment mellé. elég ha csak a kézenfekvő példát vesszük: hányszor futottunk már bele abba a mondatba és permutációiba, miszerint azért használ chrome-ot mert az gyorsabb? az hogy volt valamikor és kb csak tesztekkel lehet kimérni a difit sok esetben, az már senkit nem érdekel. az önjelölt it "szakik" meg azt javasolják sokszor. bemész egy mediamarktba mind a mai napig azt mondják neked az eladók hogy azért nincs amd-s konfig esetenként mert az rosszabb mint az intel. és még sorolhatnám. a környezetemben a kegtöbb okos telót vevő ember kb hasonló módszerrel választott: elsődleges szempont ár. másodlagos: jancsika a szomszéd fia ért hozzá, mi a véleménye.
az meg hogy a google tömegesen gyártásnak állna szerintem esélytelen, főleg hogy aláígérjen a partnereknek, mert nem érdeke ez tény. ettől függetlenül én pl személy szerint jobban értékelném ha jönnének időben a frissítések (és hogy a gyengébb vasakra azért nem hozzák ki mert nem futna rejdesen azt hányszor cáfolták meg önjelölt buherátorok, akik a blade-től kezdve ráhekkelnek használható módon bármit bármire? aki 40k alatt vesz telót, vagy ingyen kb készülékváltással, azt nem igazán zavarják az apró röccenések vagy a mikrolag.)
szerintem. aztán persze lehet hogy tévedek
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest