Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
válasz
#56573440 #20 üzenetére
"frissítéseket, mert ha nem, akkor "motorolát" vesznek sokan"
Nem akarok belefolyni beszélgetésetekbe, de ezzel a részével szerintem eléggé mellélősz.
Az emberek 80%-a azt sem tudja hogy milyen droid fut telefonján, 10%-a tudja de nem érdekli, 9% tudja és egy hangya...nyit beleszámít döntésébe (supporttal mindennel), és max. 1% akinek ez akár döntő szempontok közé bekerül. Informatikában otthon lévő emberek tudnak úgy hozzáállni, hogy kiszaladnék a világból. (és szerintem nagyon-nagyon jóindulatú voltam számokkal)
Onnantól kezdve meg, hogy tömegesen a low-end kategória bővül androidnál - amelyik rendszerek jó ha a rárakott rendszert el tudják futtatni, nem hogy az újabbat, nem hiszem hogy egetrengető változások lesznek.
Személy szerint én azt várom, hogy legjobbak közelébe felhozzák supportot (lásd SE 11 - ICS); meg esetleg ők csinálják majd google mobilt. -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
#56573440 #16 üzenetére
az a baj hogy túl kicsi távlatokban gondolkozol. Nézd globálisan a dolgot. Mint ahogy köztudott google nem csak a telefonok terén hanem pc meg minden ami létezik ott van. És itt kezdődik a bibi, könnyen átléphet gyönyörű mesevilágból kegyetlen diktatúrába, még csak az embereket toborozza a saját oldalára (azt a jelenlegi pár száz milliót még bővíteni szeretné) és jön az abszolút online monopólium, teljhatalom. Gondolkozz el rajta... csúnyán hangzik nemde?
Ha meg nem akarsz szívni rootolással romolással nem kell, anélkül is szépen megy ( de ha nem elég amit nyújt ajánlom neked ios-t és wp7.5-öt, azok szépen meg vannak tervezve egy átlag user igényét kielégítő módon) Amúgy meg pont az android "szépségét" fikáztad le burkoltan, mert valaki élvezi, sőt egyenesen imádja bütykölni a telefonját mint kívül mint belül, és erre nincs is jobb alternatíva az androidnál. (lásd az előbb említett rootolás / romolás, trükközgetés) a frissítés meg ugye nem a googletól függ hanem a gyártótól, innentől kezdve nem aktuális ez a probléma. Hogyha meg azt gondolod hogy ha a google személyesen fogja a felvásárolt motorolával gyártatni a telefonokat és azok mind egytől egyig megkapnak minden frissítést akár egy referenciamodell nagyot tévedsz, mert ha így lenne, akkor óriási bevételtől bukna el a google és pajtásai. Max abban lehet reménykedni, hogy a következő nexus nem samsung lesz hanem moto.
A google új szabályzata miatt én személyesen elpártoltam, és ahol lehetett csak kivontam magam a google hatásköre alól, a facebook az meg egy vicc, az átlag célközönségéről is megvan a véleményem, már egy jó hosszú ideje én és még a társaságom nagy része elpártoltunk tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Commodore 64
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest