Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GeryFlash

veterán

válasz Puma K #65 üzenetére

Source 2ről még semmi hírt nem hallottam, nem is lesz egy hamar, a Valve belesz*rik a játékfejlesztésbe mióta jön a della a Steamből. Amúgyis, ha jól tudom 2003 óta folyamatosan fejlesztik, és változik is a verziószám pár századdal... Persze ez csak porhintés, de nem lesz egy hamar tesszalált környezet rombolás source, de ha lesz se source 2 a neve. Mondjuk e szerint igen, de ez sem egy új motor, csak foltozgatás...

On: Nagyon szép, sokkal szebb mint a Dunia 2 vagy a Frosbite3, igaz a másik motorral lehet nagy területet is készíteni, a ce3-mal ez lehetetlen optimálisan megoldani. Kemény, hogy az EA-nél van a két legfejletebb motor, ezért viszonylag kevés ilyen gyönyörű játék lesz (igaz az EA-n ez nem múlik, már mindenbe frosbite.ot raknak, legyen az autós játék vagy rpg...)

És elég alázás azért, hogy a többi stúdió hol tart... Blizzardról kár is szót ejteni, ők még 2016ben is a 2008ban se szép motorral fognak kiadni diablo 3 kiegészítőt, az Activison megtalálta végre a tesszalációt, de még mindig óriási a lemaradás. A dunia és az anvil enginben van potenciál, és az új tom clancy (divison) is jól néz ki
    Az unreal engine-t meg egyelőre senki nem használja, nem tudom miért. Drága vagy mi? Vagy nem tud annyit, amennyivel megéri a felárat az ue3-mal szemben?

• haddent

addikt

válasz Puma K #65 üzenetére

Hát anno a Half Life 2 bemutatóján volt szájtátás. Érdekes, úgy emlékszem akkoriban nem volt bika gépem, mégis szépen ment a játék. Mára azért rengeteg javításon van túl a Source, de van ami már nem elég foltozni.. Ideje lenne DX11 -nek, meg úgy a fizika teljes újratervezésének. 2003 -ban ez a fizika úttörő volt, ma már kissé "MIVAAAAAANNN?". De a Source 2- őt én is várom, márha lesz egyáltalán. A Source-ról a mai napig húznak le rengeteg bőrt, és jó bevételük van. Egy Half - Life 3 -nak már igazán itt lenne az ideje :K

Új hozzászólás Aktív témák