Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Far Cry 3: értem, de akkor miért volt mégis AA nélkül is?
Splinter Cell: furcsálltam is, hogy a kolléga itt valami más motort említett, hiszen egy óriási UNREAL ENGINE logó fogad az elejénEzesetben nincs is több kérdésem, kb. 10 éves motor és nvidia játék
AC4: a te cikked alapján (pc vs next gen konzol -os) nem is igen lehetséges lekódolni minden effektet a DirectX korlátoltsága miatt -
haddent
addikt
válasz
GeryFlash #69 üzenetére
Far Cry 3 és a mikrolag óta én a Dunia -t látni se akarom, távolról sem. A Blizzard soha nem is a grafikáról szólt, ők a játékélményre mentek rá, az más kérdés, hogy Diablo3 -nál szerintem, számomra, már ez sem sikerült. Az új Tom Clancy szerintem elég gáz ugyancsak... Van szép 70-80fps, majd néha egy pillanatra beesik 20FPS -re.
Szóval számomra marad a Frostbite meg a CryEngine ami szép jó és jól skálázódik.Azt egyébként el tudnád / tudnátok mondani, hogy a CryEngine nagy területhez miért nem alkalmas? Mert csak itt dobálóztok vele, de konkrét magyarázatot még nem láttam...
-
haddent
addikt
Hát anno a Half Life 2 bemutatóján volt szájtátás. Érdekes, úgy emlékszem akkoriban nem volt bika gépem, mégis szépen ment a játék. Mára azért rengeteg javításon van túl a Source, de van ami már nem elég foltozni.. Ideje lenne DX11 -nek, meg úgy a fizika teljes újratervezésének. 2003 -ban ez a fizika úttörő volt, ma már kissé "MIVAAAAAANNN?". De a Source 2- őt én is várom, márha lesz egyáltalán. A Source-ról a mai napig húznak le rengeteg bőrt, és jó bevételük van. Egy Half - Life 3 -nak már igazán itt lenne az ideje
-
haddent
addikt
Ez aztán már valami!
Mondjuk nekem a Crysis megjlenése óta a kedvenc játékmotorom. Szerintem még egyik motor sem tudott ilyen grafikát nyújtani, ilyen erőforrásigénnyel. Egyedül talán a BF Bad Company 2 - BF3 - BF4 FrostBite motorja az, ami közel járhat szerintem. PC -én elég futurisztikusnak tűnik ilyen látványvilágot teremteni, de next-gen. konzolon nyilván menni fog szépen, hamár mutogatják#2 bob011 majd Xbox ONE -on, de méginkább PS4 -en
(Bár az a játék a vidiben azt hiszem pont egy XONE exkluzív, nem?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest