- Nem lesz Xiaomi 16
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Csak hogy tudj aludni erre még válaszolok
Hónapokkal ezelőtt rájöttem itt valamire a fórumon. Egyszerűen nem hisznek sokszor nekem, mert ingyen segítettem. Mindig ment a vitatkozás, hogy googleben mást talált, meg az ángya szomszédjának a fogorvosa nem így tudja...itt untam meg az egészet. Amikor dolgozok, akkor ott pénzt adnak azért, hogy "jogászkodjak", cserébe elvárják, hogy a szakmai részét én tudjam. Vitatkozni nem szoktak, max kérdezni. És ha elmagyarázom, elhiszik. Mindezt azért mert pénzt kapok érte. Így működik az emberi gondolkodás...ami ingyen van az vacak, ami sok pénzbe kerül az biztos jó. Pont ezért hagytam ott a jogász topikot is, elegem lett a magyarázkodásból...vettem a fáradságot, hogy szabadidőmben utána nézzek mindenki ügyes-bajos dolgának, erre fele nem köszöni meg, a másik fele még még leáll vitatkozni.Amúgy sok jogásszal beszélgetek jogi kérdésekről, mert abból lehet igazán tanulni. Közkedveltség még nem érdekel, nem azért fizetnek, hogy szeressenek (bár engem jellemzően szoktak, aki még látványosan utál, az várhat a sor végén a segítségemre...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység 3 év garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest