- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
aquark
tag
A monitor max. 1024x768-at tud, a rendszer más monitorral többet is tudna. Azért kicsinyítettem le a képet, hogy az oldal ne vágja le a jobb szélét, de még kisebbre kellett volna. Itt kérek elnézést a képek rossz minősége miatt, a fényképek azért rosszak, mert remeg a kezem, a képernyőmentések pedig a sok konvertálástól.
A gép irodai munkára, régi játékokra, zenehallgatásra kiváló, de nálam csak hobbigép, munkára nem fogom, csak próbálgatom.
Internetre állítólag nem jó, mert elavultak a böngészői.
-
Tim82
félisten
Heh, ezek az OS képek működés közben nagyon komolyak.
640*480-as felbontást tud a képernyő?
Eddig egyébként mire tudtad használni a rendszert?
-
2 éve használtam egy ilyet, OSX nem ment rajta, így nekem inkább kínszenvedés volt használnom szlovák nyelvű OS9-el. (Nem volt hozzá OS9 telepítő lemezem).
-
Jó kis cucc
Érdekes gép, mivel általában PC-k vannak errefele
Az egér vezetékét megjavítani esetleg? Nem egy nagy feladat.
(Helyesírási hibák azért még mindig vannak benne...)
-
Érdekes kis jószág, sajnos én még nem futottam össze ilyennel, ugyhoyg kénytelen vagyok PC-n kiélni vágyaim, ami azért valjuk be, össze is jön
Köszönjük szépen a bemutatót, igazán érdekesre sikerült, sok új információt szereztem -
ddekany
veterán
"Kipróbáltam volna az MS-DOS-t, mert kimaradt az életemből"
Ezt bármikor megteheted DOSBOX-al...
De szerintem inkább örülj neki, hogy kimaradt. OS-nek alig nevezhető valami...
-
-
^Clown
addikt
Nagy kincs ez a gép. Köszi az írást, szeretem az ilyen "retro" cikkeket
-
Ezeknek a régi gépeknek varázsuk van
Én nemrég egy Emac g3-al szemeztem, mert bár sosem volt mac-em, azért kipróbálnék egy ilyet. A emac meg azért lenne a biztos befutó nálam, mert nekem az jelenti a " MAC " gépeket.
Valószínűleg azért, mert ilyen " egybegépet " láttam először, és az ragadt meg bennem hogy őő maci -
"messze nem vok egy..."
Kérlek, legalább itt ne....címlapon vagyunk.
Egyéb javítás: Apple gyártott 1 PCI-kártyát, amin 1 166MHz-es az "1"-et lecserélném "egy"-re, sokkal érthetőbb és szebb. Továbbá az egész cikket átolvasnám kétszer, kicsit tagolhatnád is, az alapján, hogy miről fogsz beszélni (nem össze-vissza mindent). A fényképeket pedig cseréld le kicsit sokkal jobb minőségűekre (tipp: nem a géppel van a baj, hanem a megvilágítással, ezért homályosak). Használj vakut, vagy állványt, vagy még kettő lámpát, vagy vidd ki az udvarra és ott fényképezd.
Hogy valami jót is mondjak: szép dolog, hogy ennyire utánnajártál a gépnek, elég sok technikai infót írtál róla. A benchmark miatt ne görcsölj, az ilyen múzeális daraboknál nem ez a fontos (kivéve, ha bacsis vagy). Még több képet a népnek, úgysem láttam még ilyet élőben :-)
-
Alex91
félisten
Egyszer erdemes lesz kiprobalni egy Amiga-t is
! Le fog mosni mindent
!
-
siriq
őstag
Hali.
Meg regen akartam megszerezni egy ilyen gepet. A gazdaja nem ertett hozza. Kemeny 50 dollarert akarta eladni. Vegul nem kotottuk meg az uzletet. Utolag banom, ez van. Majd egyszer nekem is valora valik az "almom" mint neked
-
ígyvanferi
addikt
Nincsenek olyan szavak, hogy "progi", "vok", "vincseszter", "dollcsi". (Gyors átfutást követően ezeken akadt meg a szemem.)
-
Tim82
félisten
Köszönöm a képeket.
Az utolsó nem feltétlenül kellene, mert ugyan csak poén, de elindíthatja a szokásos PC/Win vs. Mac/OS(X) flamewar-t.
Alternatív oprendszerekkel kapcsolatban hátha találsz ebben a topikban valami hasznosat, ill. szerintem érdemes felvenni a kapcsolatot a Sala néven író úriemberrel a beszmekkről.
-
Tim82
félisten
Nekem tetszik a cikk.
Játékok témájához annyit, hogy pl. a Diablo I-II és a Warcraft III Magyarországon olyan kiadásban került forgalomba, amelyiken ott virít a PC/MAC CD felirat.
Esetleg tényleg képeket kellene bedobni a masináról, egy-két screenshot a működésről és nem utolsó sorban: hol és mennyiért vetted?
Volt kb. 3-4 hónapig egy G3 iMac-em, helytakarékossági és anyagi okokból el kellett adnom, tervbe volt véve mindezek kipróbálása rajta, csak alig játszom már (időm sincsen nagyon rá).
-
TheDragon007
senior tag
Egyetértek az előttem szólóval.
Képek a cumó külsejéről-belsejéről? Mac OS futás közben? Ilyesmik érdekelnének
-
unyadavid
senior tag
És amugy tényleg száraz egy kicsit a cikk. -szerintem
lehetne egy kis szöveg arról, hogy most mire lehetne használni kicsit konkrétabben, meg mondjuk egy szép lezárás. -
unyadavid
senior tag
Jó...képek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Stellar Blade
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ford topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged