- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaZroX
addikt
Igen az u2 tényleg minőségibb volt az összes mostaninál, a most wanted meg olyan játék élményt adott mint semmi más és azóta egyik rész sem hozta vissza a hangulatot sajnos. Ettől függetlenül én reménykedem, hogy egyszer még megcsinálják az u3-at (a kulcsszó hogy megcsinálják és nem összedobják).
Amúgy nem szeretem a Fifát, sőt csak a Fifa street 2 tetszett a többit még virágboltban se nézném meg. -
RaZroX
addikt
válasz
Menthirist #29 üzenetére
Én azért elfogadnám
Lehet mac-en játszani csak nem mindennel. De amúgy még anno pár éve amikor elkezdtem nyuzni az OSX-et én is pofára esés szerúen lepődtem meg hogy ennyi game van rá. Cider portokról nem is beszélve de abba ne menjünk bele mert a nagyrészük olyan is...(#27) a_n_d_r_e_w / (#28) tDr1v3r
2-3 emberrel beszéltem róla, ők azt mondták, hogy nagyon szép a graf és pörgős a játékmenet is, nekik tetszett. Kb ennyi. Nekem nincs saját véleményem róla mivel ki sem próbáltam, Majd talán egyszer...
-
RaZroX
addikt
BF4-el mibajod ? Én csak jókat hallottam róla. Sőt.. kapásból em tudom mibajod az EA gamekkel. Ott az NFS Sorozat aminek azért elég nagy sikere van (az más kérdés hogy kiadtak jópár szar részt az elmult években, illetve a fejlesztését is leállították de pl a Rivals nagyon komoly lett.), Dead Space-ek, Mass Effect, Fifa XX, Crysis. Tetszik nem tetszik, ezek eléggé kelendő és sokak által kedvelt játék. Persze nem játszanak annyian velük mint pl a CS-vel vagy a WoW-al, de ezek nem is multira tervezett játékok.
-
RaZroX
addikt
Legalább olcsóbb Linuxra ? Már nem azért de mindig azzal jönnek a gyártók, hogy mennyi munka van a játékokban és ezért annyi az ára amennyi. Én ezzel tök egyet értek meg minden, Na de most egy olyan játékért ne kérjen már teljes árat ami rondább azért mert nem volt kedvük dolgozni vele...
(#20) Menthirist De szar lehet Macbook-ra szorulni
Amúgy tudom hogy jó, én is OS X-en élem a napjaim
Mondjuk nem nagyon játszom, csak Minecraft meg cod4, ezek szerencsére vannak OS X-re is. Komolyabb Gameket meg apám nagy gépén nyomatok. Az erős is meg Vindóz is.
-
-
RaZroX
addikt
Nahát nahát.. 2-3 éve esélyt nem láttam erre
Én támogatom a dolgot, Persze fontos, hogy mindkét OS-en nagyjából azonos gépigény kelljen, mert ha pl Linux alatt 10-20 FPS-el kevesebb van ugyan olyan gépen, akkor hátrányból indul az egész.
Még 1-2 nagyobb kiadó elkezdi a Linux támogatást és a MS elkezdhet félni a csempéi miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest