- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#65675776 #71 üzenetére
Akkor is domain-es volt, mielött a fő gépem lett volna, és akkor még nagyon gyors volt.
A progik felrakása után halt meg (offisz, chat progi, visual studio, git, sql server, stb.).
De nem is a programok betöltése lassú, hanem a boot. Nem tudom elképzelni, hogy a felinstallált progik mit csinálnak boot közben, mikor egyik sem indul el magától. -
buherton
őstag
-
válasz
#65675776 #56 üzenetére
Szerintem a telepített alkalmazásoktól függ.
Otthon fent volt egy régi E1200 cerkán 2GB Rammal a komplett Adobe cs3 csomag, több Autodesk progi, meg egy tonna kis apróság, és 3 évig hibátlanul és gyorsan ment.
Most AMD-s gépen A Win8.1 ugyanez ősz óta.A munkahelyi XP-n pedig bitang lassú minden (E8400, 8GB Ram, 1TB velociraptor). Azt hiszem, az Office telepítése óta, de lehet, hogy mással függ össze. Nagyon gyors gép volt, de amióta ez lett a fő gépem, azóta 4-5 perc alatt bootol be. És utána még 2-3 perc, mire használható állapotba kerül. Pedig minden téren ugynaz a beállítása, mint a többi céges gépé, mert központilag van szabályozva.
A Win 8.1 is ugyanezt csinálja kollégám gépén.Sosem értettem, hogy miért lassul be bizonyos dolgoktól a Windows, és mit csinál a gép ilyenkor.
-
tothmaxy182
őstag
válasz
#65675776 #52 üzenetére
Nincs tönkretéve. Stabilnak stabil, de nem gyors. Hogy használható legyen, fel kell telepíteni az alap OP-rendszer mellé még kb 30 mások alkalmazást (vírusirtótól kezdve, az Office-on át a lap-top drivereiig), és ez sajnos megfogja.
Ne nézz analfabétának, elég sok gépet telepítettem már (win 95-től napjainkig). Mint mondtam nincs baj a Win7-tel, szeretem, és egy nagyon jól használható rendszer (az Aerot imádom), de ha átváltok Linux-ra akkor nagyon érezhető gyorsaságban a különbség.
Nem vagyok Linux hittérítő, alapból Windows-os vagyok, de elismerem a gyorsaságbeli különbséget...(#51) anulu: nálam a Win 8 nem játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest