Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
"Ezek a 92mm-es propellerek mindig zajosak." Ez így nesze semmi fogd meg jól. Halottam én már halkat is. Nagyon sok tényezős a dolog. Főgg a motor zajától, a motor/lapátok által keltet vibrációtól, mennyire adja át ezt, a hűtőrács által keltett szélzajtól, heat-pipe/lamellák hővezetés/leadás hatékonyságáról.
Van tapasztalatom 130W-os Xeonra szerelt gyári Lenovo hűtővel kapcsolatban, amire egy 2 heat-pipe os, 8cm ventivel szerelt hűtő van szerelve. Végig halk (Nem extrémen, de eléggé halk), és csak mikor 80-85 fok körülre melegszik fel a proci, akkor tekeri fel a ventit magasabbra. De az ilyen csak 15 perc renderelés, vagy cpu stress után fog bekövetkezni. Még játék alatt sem, mert olyankor max 70% a cpu kihasználtság. Mondom ezt úgy, hogy tudom mi a halk, egy Be Quiet Gold táppal és egy Sytche Ninja 3 tulajaként, VGA passzív mód mellett, a 3,5HDD már hangos. (már azt kell lecserélnem, hogy full csend legyen.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged