- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyedes
addikt
#24ben irtam. Igen rajottem. Baratnommel sokat beszelgettunk errol. Soha nem vita mert egyikonk sem add a masiknak igazat, a O a normalis istenfelo ember, En a makacs tagado.
eBeni: Nagyapam is ezen az elvben hisz/el.Bar en mar elvesztettem mindent ha letezik, de legalabb nem leszek egyedul
.Most a Csodas almok jonnek cimu film jutott eszemben, mi van ha ugy lesz?
-
negyedes
addikt
-
negyedes
addikt
Szerintem a vallasra ugy van szukseg, mint egy fekentarto ero. Valamennyire visszafogja az embert, hisz ez a celja. Csak kicsit felreiranyitjak a dolgot(egyhazi ado, adakozas az egyhaznak stb.) a papok szinte mindig magukat teszik eloterbe(nagy tisztelet a kivetelnek!!!).
A vallas masik nagy elonye a befolyasolas. Latom mi megy ebben az orszagban(rromania).Lenyegeben nincs sok baj a romansaggal szepen elunk egymas mellet, de mikor jon az ortodox popa es az 5000 eves osi roman foldrol beszel es, hogy az idegenek(mi magyarok) el akarjuk venni a foldjuket meg a tobbi maszlag, akkor mar mindjart hevesebbek az idulatok. A sok hiszekenymeg el is hiszi sajnos. De ez mar nagyon off.
-
negyedes
addikt
Na de a babagyilkos alkalmazas azer mar jobb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest