Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hmm, mégis lesz okosórájuk? Kíváncsi lennék, mennyire használható egy ilyen a mindennapokban
-
Zozzy94
tag
A következő dolog amit le fog védetni az Apple az egy közlekedési tábla lesz...iMeg néven...
-
törölt tag
Mert? Miért ne lenne reális?
#7 p06: ezen túl ezer más dologra is remekül használható, nyugodtan lehet használni a fantáziát, nincs megtiltva senkinek. Amúgy hátizsákkal molyolni nem igazán kényelmes, pláne mondjuk x percenként egy buszon, vonaton állva. futás közben szintén jobban megközelíthető valami, mint a felkarra rögzített okosteló.
-
Trabanti
csendes tag
Asszem levédetem az i betüt....

-
G.FeT
tag
Rosszul emlékszem, vagy eddig is létezett már iWatch nevű termék? Egy csuklószíj, amivel valamelyik iPodot lehet óraként viselni.
-
oszi666
őstag
Egy pebblere beneveznek

-
p06
senior tag
Most komolyan minek okos óra???? Biztos van értelme de én abszolúte nem látom. Következő az iTissue, iSocks, iBoots, iHat, iIng, és persze ezeknek Galaxy és win megfelelői.
Kopi31415: Ezért venni egy 50-60+ os terméket? ennyire ellustultunk volna?
-
törölt tag
-
pit stop
addikt
Óra az még nincs, de szabadalom az már van. Kérdés, hogy lesz-e egyáltalán termék - és az mennyire lesz szabadon használható.
Troll on: Tehát aki ezentúl japánban jár, ne mondja, hogy I watch Sony bravia/Samsung etc., mert bünti lesz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VD
őstag
Aztán az Apple levédeti az idő kijlezését és mindenkit beperel!
-
Spancho
senior tag
Én inkább egy hagyományos órát hordanék ,ha hordanék

Arra szerintem felesleges egy óra hogy zenét váltsak ,vagy megnézzem hogy jött e üzenetem.
A telefon úgy is jelez ha van valami. Ez is csak vagánykodásra lesz jó ,meg hogy még hamarabb lemerüljön a telefon. -
Weeman1
veterán
Nem Japán Szabadalmi Hivatal akart volna lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- Apple Watch Ultra 2 / Black Titanium / Black Ocean Band (0264B)
- Apple Watch Ultra 3 / Black Titanium / Black Ocean Band (0263B)
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- Withings ScanWatch 2 42 mm fekete újszerű, garanciális, extra szíjjal eladó! Árcsökkenés!
- Arany János - Kapcsos könyv
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)